Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΚΡΗΤΗ. Ο Πολύτεκνος Μανώλης Καντεράκης βρήκε (στο ταξί του) «θησαυρό» και τον παρέδωσε

Αποτέλεσμα εικόνας για Μανώλης Καντεράκης
Υπόδειγμα τιμιότητας υπήρξε ένας οδηγός ταξί από τα Χανιά, ο οποίος, μολονότι δίνει καθημερινά τη μάχη για το μεροκάματο, καθώς είναι πολύτεκνος με πέντε παιδιά, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει έναν μικρό θησαυρό που βρήκε ξεχασμένο στο πίσω κάθισμα του οχήματός του....

Ο Μανώλης Καντεράκης μπορεί να ιδρώνει καθημερινά πάνω από το τιμόνι, μπορεί να έχει μεγάλη ανάγκη τα χρήματα για να τα φέρει βόλτα με την επταμελή οικογένειά του, ωστόσο δεν δίστασε να παραδώσει στους δικαιούχους τις 5.000 λίρες που βρήκε στο ταξί του. Ολα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής μετέφερε ένα ζευγάρι Βρετανούς τουρίστες στο ξενοδοχείο τους. Ηταν η τελευταία κούρσα της βάρδιας κι έτσι ο Μανώλης Καντεράκης επέστρεψε στο σπίτι, κλείδωσε το ταξί του και έπεσε για ύπνο.
Στο πίσω κάθισμα
Το πρωί που ξύπνησε και άνοιξε το αυτοκίνητό του είδε στο πίσω κάθισμα ένα πορτοφόλι και έναν φορητό υπολογιστή. Μόλις άνοιξε το πορτοφόλι, διαπίστωσε πως περιείχε 5.000 λίρες Αγγλίας. Αστραπιαία θυμήθηκε τους επιβάτες της τελευταίας κούρσας που είχε πάρει το προηγούμενο βράδυ και έσπευσε να τους παραδώσει το πορτοφόλι και τον υπολογιστή. Δεν είναι γνωστό, βέβαια, πώς αντέδρασαν από πλευράς τους οι τουρίστες μόλις είδαν τα χρήματα που είχαν χάσει, αλλά οι συνάδελφοι του ταξιτζή τού έδωσαν συγχαρητήρια για την πράξη του που τους έκανε υπερήφανους.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανώλη για την πράξη εντιμότητας, ειλικρίνειας και το φιλότιμο που επέδειξε. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κρίσης δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα. Μπράβο του!» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Parakritika.gr ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Καραπατάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive