Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Η αινιγματική αναφορά του ΥΠΕΞ και η μυστική συνάντηση στα βόρεια προάστια

Image result for ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Πολλές απορίες προκάλεσε η χθεσινή αναφορά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Κυπριακό.   Ο Νίκος Κοτζιάς είπε χαρακτηριστικά:...
«Δεν χρειάζεται να ακούμε τους καλοθελητές που έχουν άλλου είδους σχέση με τα «κανάλια» που αφορούν στο Κυπριακό και οι οποίοι συναντιόνταν τα βράδια με συγκεκριμένο άνθρωπο από τον ΟΗΕ, ενάντια στη θέληση του γενικού γραμματέα του Οργανισμού, Αντόνιο Γκουτιέρες».  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελ. Τύπου, μολονότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις, φημολογία που έχει αναπτυχθεί θέλει την τελευταία φορά που βρέθηκε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ, για το Κυπριακό Μπαρθ Αϊντα, στην Αθήνα, τον Ιούνιο, πριν από τη διάσκεψη στην Ελβετία, να είχε συνάντηση σε πολυτελή κατοικία των βορείων προαστίων με επιχειρηματίες, εφοπλιστές αλλά και ένα δημοσιογράφο!    Σημειωτέον ότι ένας εκ των εφοπλιστών φέρεται να διατηρεί επιχειρηματικές σχέσεις με εταιρείας νορβηγικών συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive