Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Άρχισαν απο τα Τρίκαλα: Οι πρώτοι λαθρομετανάστες μπαίνουν σε διαμερίσματα και με τον νόμο!

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες
Ποια ελληνική πόλη έχει σειρά.  Ο κύβος ερρίφθη και πλέον οι πρώτοι λαθρομετανάστες δοκιμαστικά μπαίνουν στα σπίτια Ελλήνων. Φυσικά το εγχείρημα αυτό γίνεται με τις καλύτερες των προθέσεων, ωστόσο το κουτί της πανδώρας άνοιξε και φέρνει μεγάλα δεινά για την Ελλάδα...
 «Τα Τρίκαλα σκέφτονται διαφορετικά και δρουν διαφορετικά».  Αυτό υπογράμμισε ο δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σήμερα το μεσημέρι, με αφορμή την υπογραφή δύο συμβάσεων για τους λαθροπρόσφυγες που διαμένουν στα Τρίκαλα.     Συγκεκριμένα, υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας για τη στέγαση αιτούντων άσυλο, σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους ήδη βρίσκονται στον χώρο φιλοξενίας λκαθροπροσφύγων στην πόλη.     Επίσης, υπεγράφη συμφωνία για την προσωρινή υποστήριξη (για δύο μήνες) της διαχείρισης του χώρου φιλοξενίας λαθροπροσφύγων, στο τέως σούπερ μάρκετ Ατλάντικ. Τις συμβάσεις υπέγραψαν ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ (αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων), Γιάννης Κωτούλας και ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (ΥΑ) στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρκ.

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν προσφυγες μονο ΛΑΘΡΟ

    Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive