Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Είπαμε τιμωρία αλλα οχι τέτοια ... σκληρότητα. ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ο εφοριακός, που έλυνε σταυρόλεξα, παίρνει μετάθεση στην Ακαδημία Εφοριακών!

Αποτέλεσμα εικόνας για εφοριακος σταυρόλεξα
Μια απίστευτη εξέλιξη επιφύλασσε η υπόθεση του εφοριακού της ΔΟΥ Ηρακλείουμ, ο οποίος συνελήφθη... επ' αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξα, εν ώρα εργασίας. Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας, ήρθε και μια άλλη σχετική είδηση:...
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr,το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του συγκεκριμένου υπαλλήλου, το οποίο είχε καταθέσει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση... Ακαδημία Εφοριακών! Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας «πιάστηκε» να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας από πολίτη, ο οποίος τον φωτογράφισε. Μάλιστα -σύμφωνα με την καταγγελία- ουρά 20 ατόμων περίμενε να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος εφοριακός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive