Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Απίστευτο :Στρατηγοί με τους δίσκους ανά χείρας ;…Πάει το χάσαμε Πατριώτη!

ai-630x400
Μας μετέφεραν και δεν έχουμε λόγους να μην το πιστέψουμε μια και η πληροφορία είναι καραμπινάτη και από σοβαρούς ανθρώπους. Οτι στα ΚΑΑΥ της Λεπτοκαρυάς «εντοπίστηκε»  Στρατηγός ε.ε να μπαίνει  στη σειρά για φαγητό με τον δίσκο ανά χείρας !!..

Ενώ γράφτηκε και από blog ότι και στο ΚΑΑΥ στο ΜΑΛΑΚΙ   ότι ο Ταξίαρχος των Πεζοναυτών το προχώρησε και ποιο πέρα ,μετέφερε  ο ίδιος τα αποφάγια με το δίσκο σε καθορισμένο μέρος του  Μαγειρείου …Δίνοντας το σύνθημα να πράξουν και οι υπόλοιποι Παραθεριστές το ίδιο και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε!!
Όμως ο Στρατηγός είναι βαθμός που δεν χαρίστηκε από κανέναν στον φέροντα ,ούτε στο Στράτευμα είναι όλοι ίδιοι και όλοι ίσοι, Υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι και δεν είναι  και το καλύτερο θέαμα ο Στρατηγός να κουβαλάει δίσκο …
Το Στρατηγό το θέλεις να είναι ξεκούραστος ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις την ώρα της Μάχης  ,αλλά και εν καιρώ ειρήνης  για να μην σκοτώνεται ο κόσμος και όχι να δίνει το παράδειγμα δια της μεταφοράς των δίσκων !main_1459965329_2251879
Κάποιοι το επικρότησαν αλλά ίδιοι δεν επικροτούν αν Η Ιεραρχία τολμήσει να εφαρμόσει για  όλους τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις και με τρόπο τέτοιον ώστε να επιλέγονται οι Άριστοι …Να μην πούμε περισσότερα!
Δεν γνωρίζουμε αν δόθηκαν κατευθύνσεις άπό την Ιεραρχία γιατί να συμβεί το ίδιο σε δύο διαφορετικά ΚΑΑΥ μόνο τυχαία δεν πρέπει να είναι !
Ελπίζουμε βέβαια οι επόμενες Κρίσεις όποτε και αν γίνουν στο Στράτευμα να γίνουν με τα αποτελέσματα που έφεραν οι Κρινόμενοι στα πεδία των Ασκήσεων και της Διοίκησης και όχι στην μεταφορά των δίσκων …
Ελπίζουμε να μην συμβεί  γιατί έχουμε δει και πολλά παράξενα  τώρα τελευταία….
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive