Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο αξιωματικός που επιτέθηκε με ελικόπτερο σε κυβερνητικά κτίρια στη Βενεζουέλα προειδοποιεί «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας» - Δείτε το βίντεο

Ο αξιωματικός που επιτέθηκε με ελικόπτερο σε κυβερνητικά κτίρια στη Βενεζουέλα  προειδοποιεί
Ο αξιωματικός της αστυνομίας Όσκαρ Πέρες, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα οργάνωσε την επίθεση με ελικόπτερο σε κυβερνητικά κτίρια στο Καράκας, εμφανίστηκε σήμερα σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για την «απελευθέρωση» της Βενεζουέλας...

«Είμαστε και πάλι στο Καράκας, έτοιμοι και πρόθυμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της χώρας μας» ακούγεται να λέει ο Πέρες, ο οποίος φορά στρατιωτική στολή. Στο φόντο διακρίνονται μια σημαία της Βενεζουέλας και ένα τουφέκι.
Στις 27 Ιουνίου ο αξιωματικός, μαζί με έναν άγνωστο συνεργάτη του, άρπαξαν ένα ελικόπτερο όπου είχαν δέσει ένα πανό με τη λέξη «Ελευθερία» και πέταξαν πάνω από το Καράκας. Αργότερα άνοιξαν πυρ και εκτόξευσαν χειροβομβίδες στα κτίρια του υπουργείου Εσωτερικών και του Ανωτάτου Δικαστηρίου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή «τρομοκρατική επίθεση» που είχε ως στόχο την ανατροπή της κυβέρνησής του. Ορισμένοι από τους επικριτές του ωστόσο αμφισβήτησαν την επίσημη εκδοχή των γεγονότων και κάποιοι είπαν μάλιστα ότι μπορεί να ήταν σκηνοθετημένη επιχείρηση με σκοπό να τραβήξει την προσοχή του κόσμου από την πολιτική και οικονομική κρίση της χώρας.
Ωστόσο, ο Πέρες είπε ότι η επίθεσή του ήταν «απολύτως επιτυχημένη» και δεν υπήρξαν παράπλευρες απώλειες «επειδή ήταν σχεδιασμένη, επειδή δεν είμαστε δολοφόνοι σαν εσάς, κύριε Νικολάς Μαδούρο». Υποστήριξε ότι μετά την επίθεση προσγείωσε το ελικόπτερο στα παράλια, κοντά στο Καράκας και επέστρεψε στην πρωτεύουσα διασχίζοντας πεζός τα βουνά.
Το υπουργείο Εσωτερικών της Βενεζουέλας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το βίντεο αυτό.
Ο Πέρες, που προβάλει ένα προφίλ «Τζέιμς Μποντ-Ράμπο» ήρωα, ασχολείται επίσης με την ηθοποιία. Το 2015 ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής μιας ταινίας με θέμα τη διάσωση ενός απαχθέντος επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive