Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Παγκόσμια ανησυχία - Εκτοξεύσαμε με επιτυχία τον πρώτο διηπειρωτικό πύραυλο δηλώνει η Βόρεια Κορέα

Παγκόσμια ανησυχία - Εκτοξεύσαμε με επιτυχία τον πρώτο διηπειρωτικό πύραυλο δηλώνει η Βόρεια ΚορέαΗ Βόρεια Κορέα εκτόξευσε επιτυχώς τον πρώτο της διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της Πιονγκγιάνγκ. Όπως μεταδίδει το Russia Today...
ο πύραυλος "Hwasong-14 ICBM¨" πέταξε σε απόσταση 933 χιλιομέτρων για 39 λεπτά της ώρας. Ενοχλημένος από τη νέα πυραυλική δοκιμή εμφανίστηκε μέσω twitter ο Αμερικανός πρόεδρος. «H Βόρεια Κορέα μόλις εκτόξευσε ακόμα ένα πύραυλο. Αυτός ο τύπος δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στη ζωή του; Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία θα το ανέχονται αυτό για πολύ ακόμα» ανέφερε ο Τραμπ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Ίσως η Κίνα να ασκήσει την πειθώ της στη Βόρεια Κορέα και να τερματίσει αυτή την ανοησία μια για πάντα», πρόσθεσε ο Τραμπ σε δεύτερο tweet του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive