Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Έξι μήνες αναμονή για ακτινοθεραπείες... Πήγαινε άνθρωπε μου στο Ευγενίδειο που δεν έχει ούτε ουρές και είναι και δημόσιο!

Έξι μήνες αναμονή για ακτινοθεραπείες, λέει το ρεπορτάζ....Πήγαινε άνθρωπε μου... στο Ευγενίδειο που δεν έχει ούτε ουρές και είναι και... δημόσιο!
Υ.Γ. Όσο και να θέλετε να κρυφτείτε, τα χάλια της υγείας δεν καλύπτονται γιατί αφορούν ζωές. Γι αυτές τις ζωές που χάνονται θα λογοδοτήσετε!Βασιλης Πολυχρονης

1 σχόλιο:

  1. Θα λογοδοτήσουν που? Στον ηλιθιοποιημένο λαό? Μα γι αυτό τον ηλιθιοποίησαν. Για να μην έχει την ικανότητα κριτικής σκέψης. Η αριστερή προπαγάνδα που κυριάρχησε με ευθύνη της ψοφοδεξιας, έκανε την δουλειά της. Ηλιθιοποίησε τους πάντες. Ελάχιστοι μείναμε αλώβητοι αλλά δεν φτάνουμε. Η βλάκες είναι συντριπτικά περισσότεροι. Καλή νύχτα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive