Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ φορά είπε αλήθεια και τον κυνηγάνε όλοι. «Συγγνώμη» ζητά ο ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς του Μπογδάνου κατά Τσίπρα. «1 μήνα βρίσκεται ο Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού». ΒΙΝΤΕΟ

«Συγγνώμη» ζητά ο ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς του Μπογδάνου κατά Τσίπρα
ΣΗΜ. Γιατί, ΑΝ τους πιάσουν, ΠΟΙΟΙ θα τους υπερασπισθούν εκτός των γνωστών αναρχοσυριζαίων;
Συγγνώμη ζήτησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μετά από σχόλια του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή του. Μιλώντας για τις φωτιές στη Μάνη και τις καταστροφές που έχουν προκληθεί εκεί, ο δημοσιογράφος έκανε μία σύνδεση μεταξύ των ατόμων που έκαναν την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο και τον Αλέξη Τσίπρα...

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε συγκεκριμένα πως «όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Να του πει "είστε καλά;", "χρειάζεστε κάτι;" ή τελοσπάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό, οπότε τώρα θέλουν οι άλλοι να κατέβει άνθρωπος σε αυτούς που καίγονται;».O τηλεοπτικός σταθμός τοποθετήθηκε για το περιστατικό με μία σκληρή ανακοίνωση:
«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
σκαι μπογδάνος

2 σχόλια:

  1. Θέλω να μου πει κάποιος που είναι το ψέμα στα λεγόμενα του Μπογδανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλήθεια ενοχλεί και ενίοτε τσούζει,απο την άλλη ο μπογδάνος μου είναι αντιπαθής,όλο αμπελοφιλοσοφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive