Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πέτυχαν τον σκοπό τους;; Γνωρίστε την γενιά του..."απροσδιόριστου φύλου"! (ΒΙΝΤΕΟ). Του Άρη Δημόπουλου

Πέτυχαν τον σκοπό τους: Γνωρίστε την γενιά του..."απροσδιόριστου φύλου"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Θα μπορούσε να λεχθεί πως είναι τα "παιδιά της νέας εποχής" ή των "πολιτικά ορθών κοινωνιών". Θα μπορούσε επίσης να ειπωθεί από πολλούς...προοδευτικούς πως τα παιδιά που θα δείτε παρακάτω είναι εκείνα που θα έχουν πραγματικά την δυνατότητα να...επιλέξουν ελεύθερα το φύλο που θέλουν να είναι....

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι πολύ πιο σκληρή και σίγουρα όχι βολική για τους περισσότερους.
Τα στοιχεία για τη νέα γενιά που μεγαλώνει ήδη και βρίσκεται στην πιο κρίσιμη ηλικία, είναι το λιγότερο σοκαριστικά και αποτυπώνουν το σημείο ανομίας στο οποίο έχουν φτάσει οι σημερινές κοινωνίες. 
Οι νεαροί, ηλικίας μόλις τριών ετών, λαμβάνουν βοήθεια από ειδικούς για διαγονιδιακά θέματα, ενώ τα 11χρονα λαμβάνουν ισχυρές ορμόνες για να τους εμποδίσουν να περάσουν από την εφηβεία. Οι ειδικοί λένε ότι για την άνοδο στα συγκεκριμένα κρούσματα , ευθύνεται εν μέρει η αυξημένη προθυμία στην κοινωνία να αποδεχθεί τη διαφορετικότητα των φύλων.
Η πολύ...αυξημένη προθυμία, στα όρια της προπαγάνδας σε πολλές των περιπτώσεων. 
Υπολογίζεται πως πάνω από 2.000 παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών κάθε χρόνο μόνο τη Μ.Βρετανία, επισκέπτονται παιδοψυχολόγους, επειδή έχουν...ανησυχίες σχετικά με το αν είναι αγόρια ή κορίτσια! 
Το επίσης ανησυχητικό είναι ότι σε πολλές από τις περιπτώσεις, τα παιδιά αυτά προέρχονται από παραδοσιακού τύπου οικογένειες. 
Ειδικότερα τα στοιχεία που εξέδωσε η υπηρεσία ανάπτυξης ταυτότητας φύλου (GIDS) δείχνουν ότι 1.986 παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών έχουν γίνει δεκτά για εξειδικευμένη θεραπεία κατά το περασμένο έτος. Το ποσοστό αυτό αυξήθηκε από μόλις 94 το 2009-10. Μάλιστα 37 από αυτά τα παιδιά είναι κάτω των 5 ετών!!
Ακόμη και η επιστημονική κοινότητα τα έχει...χαμένα:
"Δεν υπάρχει μία αποκλειστική εξήγηση για την αύξηση των αριθμών παραπομπής, αλλά γνωρίζουμε ότι υπήρξε σημαντική πρόοδος προς την κατεύθυνση της αποδοχής και της αναγνώρισης της διαφορετικότητας, ιδιαίτερα όσο αφορά τις εφηβικές ηλικίες. Υπάρχουν επίσης μεγαλύτερες γνώσεις σχετικά με τις εξειδικευμένες κλινικές φύλου και τις διαδρομές σε αυτές και μια αυξημένη συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων γύρω από τις θεραπείες για τους νεότερους εφήβους. Ωστόσο δεν μπορούμε να βρούμε μία ενιαία εξήγηση για το φαινόμενο αυτό". 
Εκπρόσωποι της "έγκριτης" επιστημονικής κοινότητας αλλά και της υπηρεσίας ανάπτυξης ταυτότητας φύλου (GIDS), σημειώνουν πως τα ποσοστά αυτά στις μικρές ηλικίες αναμένεται να αυξηθούν κατά τα επόμενα χρόνια, έχοντας παράλληλα και την στήριξη της πολιτείας, μέσω ειδικών προγραμμάτων προσαρμογής στην...διαφορετικότητα.
Τα σχόλια δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive