Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Χοιροβοσκέ ΚΑΙ υπουργέ Πολάκη ΠΟΥ βόσκεις ωρέ; Με ανεμιστηράκια "ξορκίζουν" τον καύσωνα στον Ευαγγελισμό. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σε απόγνωση οι ασθενείς – Είμαστε χειρουργημένοι και λιώνουμε στους θαλάμους, λένε. Απίστευτες εικόνες στον «Ευαγγελισμό» πάνω στον μεγάλο καύσωνα με χειρουργημένους ασθενείς να… δροσίζονται μέσα στα δωμάτια τους με ανεμιστήρες γιατί δεν υπάρχει κλιματισμός στο νοσοκομείου.
ΔΕΙΤΕ τραγικές εικόνες...
στον 8ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που φαίνονται ξεκάθαρα οι ανεμιστήρες σε λειτουργία και οι χειρουργημένοι άνθρωποι στα κρεβάτια τους να ταλαιπωρούνται από την ζέστη και την ασθένεια τους.
Έναν όροφο κάτω ακριβώς από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο νοσοκομείο και μάλιστα την μέρα που η θερμοκρασία έφτασε τους 43 βαθμούς Κελσίου.
«Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα δεν γίνεται άλλου, ο κλιματισμός αντί λειτουργεί, υπολειτουργεί… όλοι οι άνθρωποι αυτοί εδώ είναι χειρουργημένοι και δεν δουλεύει ο κλιματισμός, υποφέρουμε» λέει η κυρία Καλλιόπη της οποίας η μητέρα πρόσφατα χειρουργήθηκε.
«Παιδάκι μου τον ανεμιστήρα μας τον έφερε αυτός που μου έβαλε τον ορό, είμαι χειρουργημένη και δεν αντέχω την ζέστη αυτή… δεν ξέρω τι γίνεται και δεν δουλεύει ο κλιματισμός πάντως ειδοποιήσαμε την διοίκηση και μας έφεραν τον ανεμιστήρα» είπε η κυρία Γεωργία

1 σχόλιο:

  1. Πρώτον. Αν νοσηλευτεί ο Πολάκης ή κάποιος από το συναφι τους ο κληματισμος θα λειτουργεί :-(τυχαία βέβαια:-).Δεύτερον. Ρωτήστε αν στο δωμάτιο του Παπαδημου λειτουργεί ο κληματισμος. Καλή νύχτα ψηφοφόροι του σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive