Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Λάρισα: Έκρυθμη η κατάσταση στον καταυλισμό λαθρομεταναστών του Κουτσόχερου. Ζητάνε τα ... λεφτά τους!!

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες στα ατμ
Ομάδα λαθροπροσφύγων προχώρησε σε βιαιότητες στον καταυλισμό του Κουτσόχερου στη Λάρισα, διαμαρτυρόμενη για το γεγονός πως δεν έχει εισπράξει ακόμα τα χρήματα των 400 ευρώ το άτομο...
της βοήθειας που λαμβάνει για τον τελευταίο μήνα.  Σύμφωνα με το Onlarissa.gr, η ομάδα δέκα περίπου ανδρών κινήθηκε προς αποθήκη όπου φυλάσσονταν τρόφιμα από ΜΚΟ με στόχο να παραβιάσει την πόρτα αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.  Εν συνεχεία, έβαλαν φωτιά σε τέσσερις κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

4 σχόλια:

  1. θα τους βάλουμε να πληρώσουν για τις υπηρεσίες που τους παρέχονται εδώ και 2 χρόνια,τέρμα το τζάπα,και φυσικά κομμένο το άσυλο.όλοι στις πρεσβείες τους να βγάλουν χαρτιά,έχουν στην διαθεσή τους 9 μήνες για να εγκαταλείψουν την χώρα μας,ας βρούν τρόπο ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό ποιος θα το κανει; Ο συριζα;χα χα χα.

      Διαγραφή
  2. Σε λίγο θα καίνε τα πάντα γιατί την προηγούμενη δεν πήγαν οι πούστηδες και οι πουτάνες για να πηδηξουν ,και τον ρόλο αυτόν θα απαιτούν από τον Καμένο να τους τον εξασφαλίσει ο στρατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα 400 ευρώ που τσεπώνουν οι εν λόγω 'κηφήνες' τα 125 τα κλέβουν ελέω ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ από τους χρεοκοπημένους έλληνες για τους οποίους δεν υπάρχει καμμία πρόνοια όλα δωρεάν για τους λαθροεισβολείς, οι έλληνες σεισμοπαθείς,οι έλληνες άνεργοι, οι έλληνες άστεγοι βιώνουν το χειροτερο "bulling" από όλους τους ηλίθιους πολιτικαντηδες της Βουλής 'ΖΗΤΩ Ο ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive