Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΣΩΣΤΟΣ !! Ο Πολάκης σχολιάζει την ΤΕΡΑΤΩΔΗ απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δεδουλευμένα. ΟΜΩΣ Κυβέρνηση είναι ΑΥΤΟΣ και ΜΟΝΟ με .νομοθετική ρύθμιση ΜΠΟΡΕΙ να ακυρωθεί. Αϊντε ρε μάγκα να σε χαρούμε, ΚΑΝΕ σήμερα την πρόταση!

Πολιτική κι όχι νομική η απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει αυτή τη φορά την απόφαση του Αρείου Πάγου ΕΔΩ, σύμφωνα με την οποία επιβεβαιώνει ότι η μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μισθωτού, έστω και μακροχρόνια...
δεν αρκεί από μόνη της να θεμελιώσει την έννοια της βλαπτικής μεταβολής των όρων της σύμβασης εργασίας του.Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει πως η απόφαση αυτή είναι βαθιά ταξική και ότι νομιμοποιεί την εργασιακή ζούγκλα, ενώ καταλήγει πως πρόκειται για μια πολιτική και όχι νομική απόφαση.
Παύλος Πολάκης σχολιάζει αυτή τη φορά την απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία επιβεβαιώνει ότι η μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μισθωτού, έστω και μακροχρόνια, δεν αρκεί από μόνη της να θεμελιώσει την έννοια της βλαπτικής μεταβολής των όρων της σύμβασης εργασίας του. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει πως η απόφαση αυτή είναι βαθιά ταξική και ότι νομιμοποιεί την εργασιακή ζούγκλα, ενώ καταλήγει πως πρόκειται για μια πολιτική και όχι νομική απόφαση.

3 σχόλια:

  1. Χθες Τετάρτη 5/6/17 προσήλθαν στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία στο τμήμα ΟΡΛ του νοσοκομείου ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ της Θεσσαλονίκης για εξέταση κατόπιν ραντεβού. Κατά την εξεταση προέκυψε η ανάγκη να χρησιμοποιηθεί εύκαμπτο λαριγκοσκόπιο. Η ευγενέστατη ιατρός με ενημέρωσε ότι δεν διαθέτει το νοσοκομείο το συγκεκριμένο εργαλείο και με συνέστησε να κλείσω ραντεβού στο ΑΧΕΠΑ που διαθέτει. Φυσικά τα ραντεβού του ΑΧΕΠΑ είναι σε κανένα δυο μήνες, όπως υπολογίζω. Και αναρωτιέμαι. Είναι δυνατόν ένα νοσοκομείο να μην διαθέτει ένα όργανο που το έχει ο κάθε ιδιώτης ιατρός ΟΡΛ καθώς και ακριβό φαντάζομαι δεν είναι, και απαραίτητο είναι; Ο Πολακης λοιπόν ας αφήσει τις μαγκιές και ας ασχοληθεί με τα χάλια των νοσοκομείων. Αυτή είναι η δουλειά του. Αν δεν το έχει καταλάβει ας πάρει αλλος την θέση του να κάνει την δουλειά και ας πάει ο Πολακης στο χωριό του να ρίχνει μπαλωθιές. Αναρωτιέμαι γιατί να συνεχίσω να πληρώνω ΕΦΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες Τετάρτη 5/6/17 προσήλθα στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία στο τμήμα ΟΡΛ του νοσοκομείου ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ της Θεσσαλονίκης για εξέταση κατόπιν ραντεβού. Κατά την εξεταση προέκυψε η ανάγκη να χρησιμοποιηθεί εύκαμπτο λαριγκοσκόπιο. Η ευγενέστατη ιατρός με ενημέρωσε ότι δεν διαθέτει το νοσοκομείο το συγκεκριμένο εργαλείο και με συνέστησε να κλείσω ραντεβού στο ΑΧΕΠΑ που διαθέτει. Φυσικά τα ραντεβού του ΑΧΕΠΑ είναι σε κανένα δυο μήνες, όπως υπολογίζω. Και αναρωτιέμαι. Είναι δυνατόν ένα νοσοκομείο να μην διαθέτει ένα όργανο που το έχει ο κάθε ιδιώτης ιατρός ΟΡΛ καθώς και ακριβό φαντάζομαι δεν είναι, και απαραίτητο είναι; Ο Πολακης λοιπόν ας αφήσει τις μαγκιές και ας ασχοληθεί με τα χάλια των νοσοκομείων. Αυτή είναι η δουλειά του. Αν δεν το έχει καταλάβει ας πάρει αλλος την θέση του να κάνει την δουλειά και ας πάει ο Πολακης στο χωριό του να ρίχνει μπαλωθιές. Αναρωτιέμαι γιατί να συνεχίσω να πληρώνω ΕΦΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και τον Πολάκη δεν τον πάω, εδώ έχει δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive