Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Εικόνα-σοκ: Ο Αμερικανός τουρίστας νεκρός έξω από το κλαμπ στον Λαγανά

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμερικανός τουρίστας Μπακάρι Χέντερσον
Σοκ προκαλεί η σκληρή φωτογραφία που δείχνει πόσο τρομακτικά ήταν τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας Μπακάρι Χέντερσον, ο οποίος έπεσε νεκρός ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από κλαμπ στον Λαγανά της Ζακύνθου. Ανατριχίλα προκαλούν...
και οι διαπιστώσεις της ιατροδικαστού Αγγελικής Τζιόλα, που εξέτασε τη σορό του. «Ηταν απολύτως στοχευμένα τα χτυπήματά τους. Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με γροθιές και κλοτσιές, ακόμη και όταν έπεσε κάτω» αναφέρει η ιατροδικαστής.
Το πόρισμα της κ. Τζιόλα, μαζί με το υλικό από τις κάμερες του μπαρ, βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας, που συνεχίζει τις έρευνες για το έγκλημα. Οι εφτά Σέρβοι και ο Ελληνας μπάρμαν του καταστήματος στο οποίο διαδραματίστηκε η τραγωδία αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.
Το βράδυ του Σαββάτου οι οκτώ συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί με χειροπέδες και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο γραφείο του εισαγγελέα, που τους απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Η είδηση της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού συνεχίζει να απασχολεί τα ξένα μέσα ενημέρωσης - κυρίως, βρετανικά και αμερικανικά.
Ακόμα πιο τραγική διάσταση στο φρικτό περιστατικό της Ζακύνθου δίνει η αποκάλυψη ότι και ο αδελφός του άτυχου νεαρού είχε χάσει τη ζωή του με παρόμοιο τρόπο, πριν από χρόνια, έπειτα από συμπλοκή σε μπαρ στο Τέξας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive