Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΜΑΥΡΑ Φίδια στον κόρφο μας...Βουλευτές του «συνταγματικού τόξου» ομνύουν πίστη στον Ερντογάν και την τουρκία! ΒΙΝΤΕΟ

Φίδια στον κόρφο μας...

Τις προηγούμενες ημέρες επετράπη στον πρωθυπουργό της τουρκίας, Γιλντιρίμ, να περιοδεύσει στην Θράκη μας. Η περιοδεία αυτή, μάλιστα, έλαβε χώρα συνοδεία κλιμακίου συριζαίων, γεγονός που τους κάνει υπόλογους για εθνική μειοδοσία, αφού δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί οι λόγοι μίας τέτοιας περιοδείας....
Σε αυτή την περιοδεία, όμως, αναδείχτηκαν και άλλα ζητήματα που φυσιολογικά θα έπρεπε να απασχολούν την Εισαγγελία. Πρώτον ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που πλέον ανήκει στο ΠαΣοΚ, έχοντας περάσει από το «Ποτάμι», Ιλχάν Αχμέτ, προέβη σε δηλώσεις στις οποίες αποκάλεσε τον Γιλντιρίμ ως «πρωθυπουργό μας»!
Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις:
«Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας…»
Πέρα, όμως, από την φρικιαστική δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ, έχουμε και άλλα. Λίγες μέρες μετά από αυτή τη δήλωση είχαμε εκδηλώσεις στο τουρκικό προξενείο με αφορμή την ισλαμική εορτή του μπαϊραμιού. Τον τούρκο πρέσβη επισκέφτηκαν ο δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ, Ερτζάν Αχμέτ, ο περιφερειάρχης της ΝΔ, Χρήστος Μέτιος, ο προαναφερθείς Ιλχάν Αχμέτ, οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές του Σύριζα, οι δήμαρχοι Μύκης, Αρριανών και Ιάσμου και πλειάδα παράνομων τουρκικών συλλόγων.
Υπόλογο το «συνταγματικό τόξο»
Βεβαίως, τόσο η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ όσο και η επίσκεψη στον τούρκο πρέσβη επ’ ευκαιρίας μίας θρησκευτικής εορτής, δείχνουν ότι στην Θράκη μας επωάζεται το φίδι του τουρκισμού και της απόσχισης εθνικού εδάφους.
Υπόλογοι δεν είναι μόνο όσοι πραγματοποίησαν αυτές τις επισκέψεις, αλλά και οι ηγεσίες των κομμάτων στα οποία ανήκουν και τους έχουν είτε βουλευτές, είτε αιρετούς της αυτοδιοίκησης.
Ιδιαιτέρως για τους βουλευτές του Σύριζα και τον βουλευτή του ΠαΣοΚ δεν είναι μία ή δύο οι φορές που την δράση τους την έχει φέρει στην Βουλή η Χρυσή Αυγή. Τι φωτογραφίες με τη «σημαία της Δυτικής Θράκης», τι φωτογραφίες με τον Κεμάλ Ατατούρκ, τι δηλώσεις, εκδηλώσεις… Όλα έχουν τεθεί εις γνώση του Ελληνικού Λαού και των πολιτικών αρχηγών από τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής. Ξέρουν και τους καλύπτουν, άρα είναι υπόλογοι για αυτή την εθνική προδοσία.
Στην ουσία, αποδέχονται την ισχύ του τουρκικού προξενείου και φροντίζουν να την εκμεταλλεύονται για εκλογικούς λόγους. Με αντάλλαγμα ψηφαλάκια εισαγόμενα από την τουρκία οι πολιτικάντηδες της ΝΔ, του Σύριζα και του ΠαΣοΚ ξεπουλάνε την Πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι. Παράλληλα εκχωρούν στο προξενείο, τις τουρκικές τράπεζες και τους επιχειρηματίες τα δικαιώματα για περαιτέρω διείσδυση στην Ελλάδα με αγορές αγροτεμαχίων, παροχή δανείων και εξαγορά δομών του κράτους. Και η κατάσταση διαιωνίζεται και χειροτερεύει…
Μοναδική Λύση μία πραγματικά Εθνική Ηγεσία
Η Συνθήκη της Λοζάνης και συνεπώς το διεθνές δίκαιο είναι σαφές: στην Θράκη μας υπάρχει μία ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. Οι Έλληνες Πομάκοι, οι οποίοι έχουν δώσει μάχες και αίμα για να βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια και να νοούνται Έλληνες πολίτες. Δεν υπάρχει κανενός είδους «τουρκική μειονότητα», συνεπώς δεν δικαιολογείται ούτε η ύπαρξη τουρκικού προξενείου, ούτε οι περιοδείες τούρκων αξιωματούχων.
Την εφαρμογή αυτής της Συνθήκης οφείλει να φροντίσει μία Εθνική Ηγεσία που σέβεται τον εαυτό της και την νομιμότητα, διεθνή ή μη. Όποιος αισθάνεται τούρκος και δεν διαθέτει διπλωματικό διαβατήριο και απευθείας σύνδεση με την πρεσβεία της τουρκίας, οφείλει να πάει απευθείας στην χώρα που θεωρεί Πατρίδα του, να ψηφίζει αυτόν που θεωρεί «πρωθυπουργό του».
Επιπλέον, θα πρέπει οι Έλληνες Πομάκοι να σταματήσουν να θεωρούνται απόκληροι και να δίδονται βορά στο τουρκικό προξενείο. Θα πρέπει να δημιουργηθούν οι δομές ώστε να πληροφορούνται τα νέα στην ελληνική τους ντοπιολαλιά, να την διδάσκονται στο σχολείο και να τους δίδονται κίνητρα να αναπτυχθούν και οι ίδιοι και οι περιοχές τους, τα Πομακοχώρια. 
Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive