Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ. Εισαγγελική πρόταση για ενοχή του Αν. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Πάει για ισόβια


Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «ζήτω η Ελλάς» έγινε αποδεκτή από το ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας να κηρυχθεί ένοχος ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ´ εξακολούθηση....

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, «υπήρχε έντονη ανάγκη εκείνη την περίοδο να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ. Ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και να ακούει τις απόψεις τους. Παρέβη τον σεβασμό στο νόμο και στην ομάδα, στην συλλογικότητα».

Όσον αφορά στη διατήρηση παράλληλα από τον κ. Γεωργίου της θέσης στην ΕΛΣΤΑΤ και στο Δ.Ν.Τ, ο εισαγγελέας σημείωσε πως «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται», θέτοντας το ερώτημα για το εάν ο κ. Γεωργίου θα είχε επιλέγει για τη θέση του επικεφαλής της Αρχής εάν είχε αποκαλύψει την παραμονή του και σου Δ.Ν.Τ για διάστημα μερικών μηνών.
Κατά τη διάρκεια της δίκης το ακροατήριο διέκοπτε συνεχώς τη διαδικασία.
Μάλιστα η πρόεδρος διέταξε τη 48ωρη κράτηση μίας εκ των ακροατών που είχε παρέμβει αρκετές φορές διακόπτοντας τη δίκη.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive