Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Της ανωμαλίας το ΜΠΕΡΔΕΜΑ. «Μάχη» για την πρώτο -η κ.λ.π. αντρογυναίκα που γέννησε παιδί.

Καθένας από την πλευρά του ισχυρίζεται πως είναι η - ο πρώτος άντρας; που γέννησε το παιδί του. Την αλήθεια, ωστόσο, αποκαλύπτει το ληξιαρχείο. Την προηγούμενη εβδομάδα ο - η νεόκοπος μπαμπάς Χέιντεν Κρος μια χαρά που δεν κράτησε πολύ, αφού τα «συχαρίκια» για την ίδια πρωτιά είχε δεχτεί ο - η Σκοτ Πάρκερ....
αφού στις 29 Απριλίου είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι και κατέχει τα ανάλογα πρωτεία για τη Βρετανία. Ο Σκοτ πορεύτηκε ως γυναίκα για 23 χρόνια και πραγματοποίησε την εγκυμοσύνη έχοντας ήδη μπει στη διαδικασία αλλαγής φύλου. Υπό την παρακολούθηση της αρμόδιας για την ταυτότητα του φύλου κλινικής στο Λονδίνο είχε αφήσει τα χειρουργεία της ολοκληρωτικής αλλαγής του σε... αναμονή, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τη Σάρα. Μιλώντας στην «Daily Mail» εξηγεί πως «πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδιά, αλλά, δεδομένου ότι αισθανόταν άντρας και θα άλλαζε το φύλο του, πίστευε πως δεν επρόκειτο να συμβεί». «Τώρα έχω τα πάντα. Είμαι ο άνθρωπος; που θέλω να είμαι και γονέας». Μετά τη γέννα συνεχίζει τις διαδικασίες αλλαγής, με πρώτο προγραμματισμένο χειρουργείο της αφαίρεσης μαστών το 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive