Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ανατροπή: Δεν τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ο μοτοσυκλετιστής στη Δραπετσώνα. ΤΙ βρήκαν στο αυτί του οι γιατροί

Ανατροπή: Δεν τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ο μοτοσυκλετιστής στη Δραπετσώνα
Στο συμπέρασμα πως το αντικείμενο που βρήκαν οι γιατροί πίσω από το αυτί ενός 47χρονου μοτοσικλετιστή στη Δραπετσώνα δεν είναι σκάγια, αλλά...
μεταλλικό σφαιρίδιο κατέληξαν οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος αναβάτης έχασε ξαφνικά τον έλεγχο και βρέθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.  Στο νοσοκομείο οι γιατροί εντόπισαν το σφαιρίδιο και πίστεψαν ότι πρόκειται για σκάγια από άσκοπους πυροβολισμούς.  Όμως, μετά από εξέταση και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει επικάλυψη από μόλυβδο αλλά είναι μεταλλικό και άρα δεν πρόκειται για σκάγια από κυνηγετικό όπλο.  Να σημειωθεί ότι οι Αρχές δεν αποκλείουν ακόμη και τώρα κάποιος να έριξε με σφεντόνα το μεταλλικό αντικείμενο και έτσι να τραυματίστηκε ο 47χρονος που έτυχε να περνάει από το συγκεκριμένο σημείο.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΓΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ . ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΧΡΗΣΗ ΑΤΣΑΛΙΝΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΛΥΒΔΟ!!!!!ΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι. Sniper με σφεντόνα... απο τα 400μ παρακαλώ. Χαχαχαχα, τι άλλο θα ακούσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive