Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Απίστευτο ποιος είναι ο αποστολέας των «τρομοφακέλων»

antitromokratiki

Ετών 55 και συνταξιούχος είναι ο άνθρωπος τον οποίο η αντιτρομοκρατική συνέλαβε ως τον κατασκευαστή και αποστολέα τρομοφακέλων.  Οπως μάλιστα σημειώνουν πηγές από την ΕΛΑΣ, ο άνθρωπος αυτός είχε συνταξιοδοτηθεί το 2011 από την… αστυνομία!  Ο 55χρονος... ξεκίνησε τη δράση του από το 2013 στέλνοντας φακέλους με σφαίρες στον πρώην διοικητή της ΤτΕ  Γιώργο Προβόπουλο, στον πρώην υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη , στο βουλευτή της Δημ. Συμπαράταξης  Λεωνίδα Γρηγοράκο στο γγ δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, στο δημοσιογράφο  Γιάννη Πρετεντέρη στον πρώην γγ του Υπ. Εργασίας   Γιώργο Μέργο , στην αντιπρόεδρο του ΣτΕ  Αννα Λιγωμένου  και σε διάφορες κοινότητες αλλοδαπών και μουσουλμάνων.  Ο τελευταίος φάκελος με σφαίρες που είχε αποστείλει στα τέλη Μάιου είχε παραλήπτη  τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή και είχε εντοπιστεί στα ΕΛΤΑ Φαλήρου.

1 σχόλιο:

  1. Αυτόν που στο κάτω κάτω δεν έκανε και τίποτε χειροπιαστό θα τον ρημαξουν. Όχι ότι είναι σωστό βέβαια. Τους αναρχικούς που έχουν σκοτώσει και κόσμο, /ΜΑΡΦΙΝ/ γιατί δεν τους κάνουν τίποτε,?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive