Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ! Υπάρχει άνθρωπος που πήρε προμήθεια 6,5 εκ ευρώ για το αμαρτωλό C4i

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Σημίτης  με Τρεπεκλή

Όπως έχουμε αποκαλύψει, το σκάνδαλο του C4i για το οποίο σήμερα αποκαλύπτεται η εμπλοκή του ίδιου του Κώστα Σημίτη, ήταν η αιτία των υποκλοπών αλλά και για πολλούς η αιτία της πτώσης της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Τώρα λοιπόν που επιτέλους η δικαιοσύνη άσκησε διώξεις για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, ήλθε η ώρα να ελεγχθεί εξονυχιστικά ο εκλεκτός της οικογένειας Παπανδρέου κύριος Τρεπεκλής (ΦΩΤΟ)...

Και είναι πραγματικά αδιανόητο πως ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα πήρε προμήθεια εξίμισι εκατομμύρια ευρώ για το σκανδαλώδες αυτό έργο, δεν έχει κληθεί να φέρει τους λογαριασμούς του προκειμένου να δούμε τι έγιναν αυτά τα λεφτά.

 Και τα ερωτήματα για τον κύριο Τρεπεκλή, εκλεκτό της οικογένειας Παπανδρέου, είναι πολύ συγκεκριμένα:

1.  Τι ακριβώς έκανε και πήρε αυτό το κολοσσιαίο ποσό. Φυσικά, νομότυπα το εισέπραξε. Έκοψε και απόδειξη ο άνθρωπος. Ας μας πει λοιπόν, τι είδους υπηρεσίες προσέφερε και πήρε αυτό το ιλιγγιώδες ποσό ως προμήθεια.

2.  Και πιο σημαντικό. Ο κύριος Τρεπεκλής υποχρεούται άμεσα, θα πρέπει μάλλον να τον υποχρεώσει η ελληνική δικαιοσύνη να προσκομίσει αμέσως τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να αποδείξει την κατάληξη αυτής της ιλιγγιώδους προμήθειας. Τι έκανε στα αλήθεια με αυτά τα λεφτά; Πήρε καραμέλες; Έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στο Αφγανιστάν;

Που πήγαν τα εκατομμύρια τα οποία εισέπραξε ο εκλεκτός της οικογένειας Παπανδρέου; Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανακριτής Ζαγοριανός είχε ξεκινήσει την έρευνα επί κυβέρνησης Καραμανλή, που αφορούσε τον κύριο Τρεπεκλή. Φυσικά μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, η κυβέρνηση του επικίνδυνου Γιώργου Παπανδρέου, συγκάλυψε προκλητικά τον φίλο του.

 Ήρθε λοιπόν η ώρα για την δικαιοσύνη να δράσει άμεσα.  Έτσι για να δούμε πως επιβιώνουν κάποιες γνωστές πολιτικές οικογένειες στον τόπο.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive