rottating banner

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ» ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! Αφαντος και ο Αρτέμης εδώ και 4 μήνες

sorras_532_355
«Εξαφάνισε» το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου τα… 600 δισ. του Αρτέμη Σώρρα, ή καλύτερα τη δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου που επικαλούνταν  ο επί 4 χρόνια φυγόδικος κατηγορούμενος για κακουργήματα ως δικαίωση της ύπαρξης των 600 δισ. δολαρίων που ισχυριζόταν ότι κατέχει....
Η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο αφού προηγήθηκε η άμεση παρέμβαση για την υπόθεση γενικότερα του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, αφού αυτή η απόφαση παρέμενε σε ισχύ επί 4 χρόνια αφού ουδείς την είχε προσβάλλει. Έτσι, η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευσταθία Σπυροπούλου, άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου η οποία έγινε δεκτή από το αρμόδιο Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Η απόφαση
Ο Άρειος Πάγος ανέτρεψε την απόφαση του 2013 που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, στην οποία  υπήρξε η παραδοχή ότι τα 600 δισ. δολάρια που διατείνεται ότι διαθέτει ο Αρτέμης Σώρρας είναι υπαρκτά και σε τίτλους ομολόγων. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει μετά από αναφορά του βουλευτή της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε καταγγείλει τον Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Το δικαστήριο με το προαναφερθέν σκεπτικό είχε αθωώσει τον Σώρρα και έναν συνεργάτη του. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτέλεσε τη βάση των ισχυρισμών Σώρρα ο οποίος αφού Ίδρυσε την «Ελλήνων Συνέλευση» έπεισε χιλιάδες πολίτες ότι με τα ομόλογα αυτά μπορούν οι ίδιοι αλλά και το κράτος να σβήσουν ιδιωτικό και κρατικό χρέος. Η  αναίρεση υπέρ του νόμου δεν έχει καμία έννομη συνέπεια για τον Αρτέμη  Σώρρα. Δηλαδή δεν παραπέμπεται πάλι σε νέα δίκη, αλλά απλώς δεν μπορεί να  επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών καθώς είναι σαν να μην υπάρχει.
Το σκεπτικό
Η πλήρης  Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου έχει  μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλείπει αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία. Δηλαδή η  απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δεν αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών  που λέει ότι έχει στην κατοχή του και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά. Αναφέρουν επίσης ότι εσφαλμένα και αντιφατικά το Μονομελές δέχθηκε ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι έχει αμύθητο ποσό το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.
Καταζητείται
Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταζητείται από τις 18 Μαρτίου, όταν καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού από πρώην συνεργάτη του. Στη συνέχεια εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης και ασκήθηκαν διώξεις για βαριά κακουργήματα που επισύρουν ακόμα και την ισόβια κάθειρξη εναντ.ίον του.
Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε για το θέμα η εισαγγελέας πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου, η οποία κατέληξε στην άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων για κακουργήματα σε βάρος του Αρτέμη Σωρρα και επτά ακόμα συνεργατών του που φέρονται αποτελούν τον στενό πυρήνα της ομάδας του. Από τους 8 κατηγορούμενους μόνο 2 άτομα που βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Καναδά, δεν εμφανίστηκαν καν να υποβάλλουν υπομνήματα όταν κλήθηκαν απο την εισαγγελέα για εξηγήσεις.
Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:
-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών Και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.
-Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση
-Διασπορά ψευδών ειδήσεων
-Απόπειρες απάτης,
-Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος
-Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
-Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα
«Δεν έχει φράγκο»
Η υπόθεση Σώρρα, σύμφωνα με την εισαγγελέα προκαλεί τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Από το πόρισμα φέρεται να προκύπτει, ότι τουλάχιστον 12 χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν στείλει εξώδικα σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία ζητώντας συμψηφισμό χρεών τους με τα… 600 δισ. του Σώρρα. Η ζημία του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια, ενώ προκαλεί κατάπληξη το γεγονός πως εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα αυξάνονται και μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας. Χαρακτηριστικά το πόρισμα φέρεται να επικαλείται  115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, για τις οποίες (μόνο απο αυτές) το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες και λοιπά.
Σύμφωνα με την εισαγγελική εκτίμηση ο Αρτέμης Σώρρας, δεν διαθέτει… ούτε ευρώ ως περιουσιακό στοιχείο ενώ τα τελευταία χρόνια φέρεται να μην υπέβαλε καν μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.
Η έρευνα ξεκίνησε μετά απο παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του.

3 σχόλια:

 1. • ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
  Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 4/7/2017

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΒΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ : ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
  -)(- -)(_ -)(- -)(-
  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ,ΔΙΟΤΙ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΡΑΞΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, Η ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
  -)(- -)(- -)(- -)(-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ -ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ- ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΔΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΟΦΕΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UCC.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ. ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ 572 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 572 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΝ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΔΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2017 ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΦΥΓΟΔΙΚΙΑ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-
  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ... Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ
  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ
  ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ
  -)(- -)(- -)(- -)(-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ (Δικηγόρος)
  ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΤΟΥ Η' ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.:
  Πριν γράψετε οτιδήποτε ρωτήστε τους Νομικούς σας:
  Πριν δημιουργήσετε ΚΙΤΡΙΝΕΣ εντυπώσεις ενημερωθείτε:
  Η απόφαση 67650/2013 έκρινε το ζήτημα για την ύπαρξη των 600 δις. δολλαρίων, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και αποφάνθηκε θετικά.
  Η απόφαση του Αρείου Πάγου, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ !!!!! ( ΤΥΧΑΙΟ ;) εφόσον οι διαρροές είναι αληθινές, τότε αποφαίνεαι για τυπικές ελλείψεις της 67650/2013 απόφασης και δεν κρίνει αρνητικά, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
  ΔΟΛΛΑΡΙΑ και πάντα με την επιφύλαξη να διαβάσουμε ολόκληρο το κείμενο της απόφασης.
  Κατόπιν θα την κρίνουμε και θα πούμε περισσότερα.

  https://www.youtube.com/watch?v=gttkrCjWfXY
  Ε.ΣΥ. ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive