Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Τέτοιους ηγέτες, λόγιους, αρίστους, επιλέγει ο Ελληνικός λαός!!! Και μετά ρωτά τι έφταιξε, για την κακή του μοίρα! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ…511 ΕΥΡΩ!!!

Την ώρα που ο ελληνικός λαός «θυσιάζεται» πληρώνοντας φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι αυτός ο πρώην ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του. Τα εκκαθαριστικά της εφορίας αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ....

Βέβαια νομίμως ο κ. Παπαδήμος δεν πληρώνει φόρο καθώς η Ε.Ε. έχει θεσπίσει για τους υπαλλήλους της Ε.Ε. οι αποδοχές τους να είναι αφορολόγητες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, εκτός των άλλων ως ακαδημαϊκός, για έξοδα παραστάσεως παίρνει 1.400 ευρώ το μήνα που είναι κι αυτά αφορολόγητα.

Ερευνητέο είναι αν και η σύνταξη που παίρνει ως πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι και αυτή αφορολόγητη.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι και αυτός μας «έσωσε»!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ "ΠΡΑΚΤΟΡΟΛΑΓΟΥ" ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ........(ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ-ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ), ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΕΕΕΕΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΝΘΕΛΛΙΝΙΣΜΟΣ-ΕΒΡΑΙΟ-ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ!!! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶναι πρὸς τιμήν σου ΑΡΡΩΣΤΕ νὰ μᾶς ὑπενθυμίζεις ὅτι ὁ συνεπέστατος Καρατζαφέρης τὸν ἐγκατέλειψε αὐτὸν καὶ τὴν κυβέρνησίν του μετὰ ἀπὸ δύο μῆνας ἐπειδὴ ΔΕΝ ΕΤΗΡΗΘΗΣΑΝ οἱ συμπεφωνημένοι ὅροι τοὺςὁποίους ἔδωσε πρὸ τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ ὀλίγον πρὶν δεχθῆ νὰ συνεργασθῆ μὲ τὸν κύριον αὐτόν. Εὖγε σου λοιπον ποὺ μᾶς ὑπενθύμησες ὅτι ὁ Καρατζαφέρης εἶναι ὁ πλέον συνεπὴς πολιτικός. Φαίνεται ὅτι κάποια φάρμακα σοῦ ἔκαναν καλό...!!!!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive