Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Άαααλη ξεπουπουλιασμένη κότα. Στα 4 γονατιστός συγγνώμη απ τους εβραίους ζητάει ο Δ.Καμμένος. Για ΜΙΑ καρέκλα ο καημενούλης μωρέ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτα ο Δημήτρης Καμμένος
Με ανάρτησή του στο Facebook ο νέος αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ζήτησε συγγνώμη από τους Εβραίους για αναρτήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν. Σημειώνεται ότι υπήρξαν αντιδράσεις για τον κ. Καμμένο στη Βουλή πριν λίγες μέρες κατά την ψηφοφορία....

«Παρών» δήλωσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και οι εξής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Νίκος Φίλης, Μάκης Μπαλαούρας, Μ. Κάτσης, Γ. Ψυχογιός και Ευαγγελία Καρακώστα.
«Παρών» δήλωσε και ο βουλευτής του Ποταμιού Γ. Αμυράς και ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Δαβάκης.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Χρήστος Σπίρτζης, Ιωάννης Τσιρώνης, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καβαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Όλγα Γεροβασίλη, Αριστείδης Μπαλτάς, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ριζούλης, Χρήστος Καραγιαννίδης, Αλέξης Τσίπρας, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Φωτεινή Βάκη, Γιώργος Πάλλης, Ελένη Σταματάκη, Δημήτρης Σεβαστάκης, Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης. Από την ψηφοφορία απουσίαζε και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Ο κ. Καμμένος σήμερα με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε συγγνώμη γράφοντας: «Προς αποκατάσταση προηγούμενων δημοσιεύσεών μου στα κοινωνικά δίκτυα που είχαν τύχει αυστηρής κριτικής, θέλω να ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά πως ήταν ατυχής η χρήση της φωτογραφίας του στρατοπέδου του Άουσβιτς σε συγκεκριμένη ανάρτησή μου.
Στο παρελθόν είχα αναπαράξει τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους Εβραίους πολίτες και γι’ αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.
Θέλω να δηλώσω τόσο η δική μου όσο και άλλες σχετικές αναρτήσεις, προσβλητικές για τους Εβραίους συμπολίτες μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα δήλωσή μου, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό.
Ο αντισημιτισμός και η μισαλλοδοξία δεν έχουν θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ο λόγος μίσους και η βία εναντίον των Εβραίων πολιτών της Ευρώπης, είναι ασυμβίβαστες με τις αξίες της.
Ευελπιστώ να αφήσουμε το συμβάν αυτό οριστικά στο παρελθόν όπου ανήκει και μαζί με την Ελληνική Εβραϊκή Κοινότητα, να προχωρήσουμε με ένα πνεύμα συνεργασίας στην προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού μέσα από το νέο μου πια θεσμικό ρόλο, αυτού του Αντιπροέδρου της Βουλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive