Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ισόβια στην 27χρονη φόνισσα του Κορωπίου!

Ισόβια στην φόνισσα του Κορωπίου!
Το δικαστήριο της απήγγειλε ισόβια συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση για οπλοφορία και οπλοχρησία - Ξέσπασε σε κλάματα η 27χρονη μόλις άκουσε την απόφαση - Ούρλιαξε:...
«Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, μου στερούν τα παιδιά μου».  Το μεσημέρι της Δευτέρας η «φόνισσα του Κορωπίου» άκουσε το δικαστήριο να της απαγγέλλει ισόβια κάθειρξη συν ένα χρόνο κατά συγχώνευση. Συγκεκριμένα η 27χρονη δέχτηκε ένα χρόνο για οπλοφορία και άλλον ένα για οπλοχρησία οι οποίοι συγχωνεύθηκαν.   
Τι δήλωσε η πολιτική αγωγή.  
Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Αποστόλης Λύτρας δήλωσε: «Η ποινή είναι αυτή της ισόβιας κάθειρξης.  Η οικογένεια αισθάνεται απολύτως δικαιωμένη. Στο δικαστήριο αναλύθηκε ακριβώς το πώς έγινε το στυγερό έγκλημα, αποδείχθηκε η προμελέτη, καθώς το μαχαίρι είχε αγοραστεί από την κατηγορούμενη, την προηγούμενη μέρα και εν ψυχρώ δολοφόνησε το θύμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive