Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΟΥΑΟΥ !! Αλβανός !!! ο Αρχηγός Ευελπίδων τάξης 2017

ΟΤΑΝ ΦΩΝΆΖΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…ΣΕ 25-30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ “ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ”…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ…ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ….
Τα ξίφη στους νέους ανθυπολοχαγούς, οι οποίοι αποτελούν τη φετινή Τάξη του 2017 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, που φέρει την τιμητική ονομασία «Υποστράτηγος Γεώργιος Κατεχάκης», επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη Αττικής. Συνολικώς, ορκίστηκαν και έλαβαν τα ξίφη τους 212 νέοι ανθυπολοχαγοί, εκ των οποίων 181 ήταν Έλληνες (160 Όπλων και 21 Σωμάτων) και 31 Κύπριοι ( 27 Όπλων και 4 Σωμάτων). Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, η Τάξη του 2017, είναι η μόνη τις τελευταίες τουλάχιστον δεκαετίες που δεν έχει ούτε έναν απόφοιτο ξένο ανθυπολοχαγό, γεγονός τουλάχιστον…αξιοπρόσεκτο! Ένα δεύτερο σημείο που είναι – σημειολογικώς – άξιο αναφοράς έχει να κάνει με το ότι από τους 181 νέους ανθυπολοχαγούς που θα ενισχύσουν τις τάξεις του Στρατού Ξηράς, οι 23 είναι Ελληνίδες από τις οποίες 21 των Όπλων και δύο των Σωμάτων. Στην τελετή παρέστησαν επίσης, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι κομμάτων, η στρατιωτική ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεοορκισθέντων.

2 σχόλια:

  1. Εκτός των άλλων είναι σίγουρο ότι αυτός ο Αλβανός πριμοδοτήθηκε από την ανθελληνική κυβέρνηση στα πλαίσια της λαθρολαγνείας και ανθελληνισμού που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. · → σε καποιο μπαμ θα πολεμας εσυ και θα σε πετσοκοβουν απο πισω δημιουργηθηκε πλεον για τα καλα μια πεμπτη φαλαγγα,επιπλεον 12000 αλβανους ισχυριζονται οι αλβανοι οτι εχουν στον στρατο μας δηλαδη καθε εβδομος στρατιωτης ειναι αλβανος,αυτα παθαινεις οταν σκορπας και μοιραζεις την ιθαγενεια του κρατους σου λες και ειναι στραγαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive