Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Απίστευτο ε; ΚΑΙ Αστυνομικοί στους νονούς της νύχτας. "ΤΑΡΙΦΑ" ξυλοδαρμού, 200 € για το απλό σπάσιμο χεριού ή ποδιού και έως 2.000 € για τα πολλαπλά κατάγματα. απο τον Θεοδόση Π. Πάνου

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομικοί στους νονούς της νύχτας
Ο «μαλλιάς», ο «ψηλός» και ο «κορτάκιας», που αναλάμβανε τις υποθέσεις των γυναικών, είναι μερικά από τα προσωνύμια που είχαν τα αρχηγικά στελέχη δύο εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες είχαν επιβάλει «κεφαλικό φόρο» σε περισσότερα από 60 νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε ολόκληρη την Αττική....

Εως τώρα έχουν συλληφθεί 19 άτομα-μέλη τους, ενώ στις δύο σπείρες ανήκαν και δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ!
Ο ένας από τους επίορκους ενστόλους συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος αναζητήθηκε στα όρια του Αυτοφώρου, όμως δεν στάθηκε δυνατό να εντοπιστεί και έτσι θα κληθεί από τον αρμόδιο ανακριτή. Σύμφωνα με το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, ο συλληφθείς αστυνομικός ήταν ο εισπράκτορας του κυκλώματος εκβιαστών και παραλάμβανε τα χρήματα που πλήρωναν οι επιχειρηματίες για «προστασία». Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν πήγαινε στα καταστήματα, έβγαζε το όπλο του σε κοινή θέα προκειμένου να γίνεται αντιληπτό τι θα επακολουθούσε, αν οι επιχειρηματίες δεν συμμορφώνονταν!
Οι δυο συμμορίες των νονών της νύχτας είχαν χωρίσει την Αττική σε τομείς ευθύνης και εκβίαζαν από το 2015 γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, μπαρ και στριπτιτζάδικα, από τα βόρεια μέχρι τα νότια προάστια, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Στους ιδιοκτήτες τους είχαν επιβάλει με βία και απειλές να τους καταβάλλουν μηνιαίο «κεφαλικό φόρο», που κυμαινόταν από 300 έως και 2.500 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος και την πελατεία του καταστήματος.
Οι αρχηγοί των δύο οργανώσεων, που δρούσαν σε πλήρη συνεννόηση και αγαστή συνεργασία, έστελναν ανά διαστήματα «φουσκωτούς» να κάνουν εμφανή την παρουσία τους στα καταστήματα που εκβίαζαν, προκειμένου να τους ενημερώνουν για τον αριθμό των πελατών και τα κέρδη. Τα μέλη των συμμοριών αναλάμβαναν συνοδείες αθλητικών παραγόντων σε τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και να «συμμορφώνουν» όσους είχαν διαφορές με τους... «καλοπληρωτές»! Στον τιμοκατάλογο του ξυλοδαρμού, το απλό... σπάσιμο χεριού ή ποδιού ξεκινούσε από 200 ευρώ, ενώ τα πολλαπλά κατάγματα που οδηγούσαν σε νοσηλεία σε νοσοκομείο κοστολογούνταν από 1.000 έως και 2.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive