Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ !! ΕΝΤΕΛΩΣ !! Μοναδικό: Δες τη 12χρονη εγγαστρίμυθη που έκλεψε την καρδιά της Αμερικής. ΒΙΝΤΕΟ

Μοναδικό: Δες τη 12χρονη εγγαστρίμυθη που έκλεψε την καρδιά της Αμερικής [vds]
Η μικρούλα Ντάρσι Λιν πήρε μέρος στο America's Got Talent και συνεπήρε κοινό και κριτικούς ερμηνεύοντας μαζί με το... κουνέλι της το τραγούδι Summertime. Αν ήταν απλώς εγγαστρίμυθη, η γλυκιά και χαριτωμένη Ντάρσι Λιν μπορεί και να πέρναγε απαρατήρητη. Όταν όμως την βλέπεις το κουνέλι της να τραγουδά την επιτυχία Summertime της Τζάνις Τζόπλιν, τόσο άψογη τονικά με μια τόσο βαθιά και μπάσα φωνή....
και χωρίς να κινεί ούτε για μια στιγμή τα χείλη της, απλώς τα χάνεις όπως τα έχασε και η κριτική επιτροπή στο σόου America's Got Talent. Ο πάντα σκληρός και είρωνας Σάιμον Κάουελ την κοίταζε με ανοιχτό το στόμα, ενώ η Μελ Β σηκώθηκε να την αγκαλιάσει. Και φυσικά, η 12χρονη Ντάρσι πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού αφού πρώτα έβαλε τα κλάματα με λυγμούς από τη χαρά της. Δες το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive