Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Καταγγελία-σοκ του σεισμοπαθούς που έχασε τη σύζυγό του στη Βρίσα: Με ξέχασε το κράτος- Έκανα έρανο για να πάω στο ΚΑΤ να χειρουργηθώ (VIDEO)


Την απίστευτη αναλγησία του κράτους καταγγέλλει ο άτυχος άνδρας που έχασε τη σύζυγό του και το σπίτι του μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου στο χωριό Βρίσα στη Λέσβο.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Βαληλής σοκάρει λέγοντας ότι αγόρασε ο ίδιος το εισιτήριό του για να έρθει με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να εισαχθεί στο ΚΑΤ, καθώς φέρει τραύματα στη λεκάνη....
«Μου έδωσαν λεφτά όσοι με επισκέφθηκαν. Τόσο δύσκολο ήταν για το κράτος να μου δώσει ένα εισιτήριο, μια καμπίνα για να πάω; Υπήρχε κάποιος άλλος που να χτυπήθηκε τόσο από το σεισμό; Έχασα τη γυναίκα μου... Χτύπησα...»
Περιγράφοντας τα όσα έζησε λέει: «Κοιμόμουν στον επάνω όροφο και βρέθηκα στο ισόγειο», λέει περιγράφοντας με πέντε λέξεις τη σφοδρότητα της σεισμικής δόνησης. Οπως λέει κατάφερε να βγει την τελευταία στιγμή, αλλά δεν πρόλαβε να δώσει χέρι βοήθειας στη 43χρονη γυναίκα του Ελένη, που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της. «Παλέψαμε με τον καρκίνο, τη χάσαμε από τον Εγκέλαδο», λέει.
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1



Πάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive