Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Tα ζευγάρια της ακολασίας και της ανωμαλίας αναστάτωσαν την Μύκονο. ΦΩΤΟ

Απόβαση στο νησί των ανέμων έκαναν χθες τα 350 ασυγκράτητα ζευγάρια που συμμετέχουν στην κρουαζιέρα των οργίων, στο οκταήμερο ερωτικό ταξίδι με ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων και θέα το απέραντο ελληνικό γαλάζιο. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ...

Το κρουαζιερόπλοιο «Azamara Quest» ξεκίνησε από τον Πειραιά και αργά το μεσημέρι έφτασε στη Μύκονο. Ωστόσο έδεσε ράδα και έτσι οι 700 ξαναμμένοι swingers, ντυμένοι όσο πιο ανάλαφρα γίνεται, επιβιβάστηκαν σε λάντζες που τους μετέφεραν στο λιμάνι. Αμέσως ξεχύθηκαν στα κοσμοπολίτικα σοκάκια, απόλαυσαν το μπάνιο τους στα κρυστάλλινα νερά των μαγευτικών παραλιών και γεύτηκαν τοπικές νοστιμιές. Σήμερα το πλοίο της... αγάπης απέπλευσε εκτάκτως για Σύρο. Σύμφωνα με το cyclades24, το νησί δεν ήταν στο επίσημο πρόγραμμα του ολλανδικού τουριστικού πρακτορείου SDC, αλλά τελικά θα προσεγγίσει εκτάκτως το λιμάνι του και θα μείνει για 12 ώρες. Κατόπιν θα συνεχίσει κανονικά τη διαδρομή, που είναι η Πάρος, κατόπιν η Ρόδος, από όπου θα περάσουν στο «Μαρμαρίς», και στη συνέχεια θα κάνουν στάση στην ειδυλλιακή Σαντορίνη. Την Τρίτη θα κατηφορίσουν στα Χανιά για να επιστρέψουν την Τετάρτη στην Αθήνα.
Ουσιαστικά οι στάσεις στους προορισμούς θα είναι διαλείμματα στα ατελείωτα όργια με ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων που θα κάνουν τα 350 ζευγάρια των swingers από διάφορες μεριές του πλανήτη, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Κολομβία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Βρετανία, η Ιταλία, η Ισπανία και το Βέλγιο. Ανάμεσά τους πάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz, οι οποίοι μπορούν να κυκλοφορούν με αδαμιαία περιβολή καθ' όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

2 σχόλια:

  1. Γιατι τοση διαφημιση σε καθε τι ανωμαλο και βρωμικο?Δεν μπορω να το καταλαβω.Εχει τοση αναγκη ο κοσμος να μαθαινει τι κανουν οι ανωμαλοι σε καθε βημα τους και σε καθε λιμανι?Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι με νοιάζει πώς και πόσο πηδιούνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive