Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Sky News: Μια ανάσα από την αυτοδυναμία οι Συντηρητικοί. Νεότερη εκτίμηση του τηλεοπτικού δικτύου «δίνει» στους Τόρις έως και 325 έδρες

Sky News: Μια ανάσα από την αυτοδυναμία οι Συντηρητικοί
Οι Συντηρητικοί της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι, αναμένεται να κερδίσουν 315-325 έδρες, σύμφωνα με την εκτίμηση του τηλεοπτικού δικτύου Sky News. Αν αυτή η πρόβλεψη επαληθευτεί τότε οι Τόρις...
χάνουν την αυτοδυναμία για μόλις μία έδρα δεδομένου που χρειάζονταν 326!
Την ίδια ώρα, η ηγέτης του Κόμματος των Ενωτικών (DUP) Αρλίν Φόστερ, δήλωσε ότι το κόμμα της θα καθορίσει την θέση του, αφού γίνει γνωστό το συνολικό αποτέλεσμα των γενικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Βρετανία.
Παράλληλα, δήλωσε ότι κανένας δεν επιθυμεί να δει το σκληρό Brexit, αλλά μία συμφωνία αποχώρησης, η οποία θα μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρθηκε στην ανάγκη σεβασμού των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην Βόρεια Ιρλανδία,, αλλά και το πλαίσιο σχέσεων με την Δημοκρατία της Ιρλανδίας, ενώ τόνισε ότι το κόμμα της έλεγε πάντα ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να συνεργαστεί με τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν.
Τέλος, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα αυτή τη στιγμή Συντηρητικοί προηγούνται (για πρώτη φορά από τη στιγμή που άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων) των Εργατικών με 12 έδρες διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive