rottating banner

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΜΕΝΙΔΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ – ΒΟΜΒΑ! Selfie της ΕΛΑΣ με ΓΟΝΟ γνωστής ΦΑΜΙΛΙΑΣ γύφτων! Καταγγελία ΣΟΚ

Αναμφίβολα, κάτοικοι που μένουν στις περιοχές του Μενιδίου, που λυμαίνονται οι πρεζέμπορες γύφτοι, γνωρίζουν ονόματα και καταστάσεις. Άλλωστε, δεν φημίζονται οι τσιγγάνοι για «low profile» χαρακτήρες. «Κελαηδούν» όπως λέει και η πιάτσα και κάνουν επίδειξη δύναμης με όποιον τρόπο μπορούν, μιλώντας συνεχώς για τα «κατορθώματά» τους...
Έχουν και μια «αθέμιτη» κόντρα μεταξύ τους, για το ποιος έσπρωξε περισσότερη «κόκα» και «μαύρο», ποιος έχει το πιο δυνατό ηχοσύστημα και ποιος καβαλάει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο. Το facebook (που άργησαν να το ανακαλύψουν), τους έχει «κάψει» ξεκάθαρα. Κάνουν live video, ακόμα και την ώρα που πάνε για κατούρημα. Άρα, τα smartphones, αλλά και το φατσοβιβλίο, καθημερινά κατακλύζεται από διάφορους με ονομασίες «Παράξενο παιδί…», «Αλήτης…», «Doodys», «Aλανιάρης», «Μάθε να εκτιμάς», «Αλήτικη ζωή» και πολλά πολλά άλλα, όπου εκεί μέσα, ο καθένας από τους μεγαλύτερους πρεζέμπορες, μέχρι τα τσιράκια τους, βγάζει σέλφι, καψούρες, πιώματα, γλέντια, αλλά και (κατά λάθος) μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν πόσο πραγματικά επικίνδυνοι είναι για το κοινωνικό σύνολο.
Είναι δε, τόσο θρασύτατοι, που τολμούν και βγάζουν φωτογραφίες με πακέτα χρημάτων και όπλα δείχνοντας ταυτόχρονα και το μεσαίο δάκτυλο του χεριού τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, σελφάρουν με Αστυνομικούς, δείχνοντας μάλιστα να το διασκεδάζουν και να έχουν οικειότητα.
Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια, την καταγγελία κατοίκου της περιοχής «Αυλίζας» στο Μενίδι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
«ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..!!!
Εμπρός μή διστάζετε, το Μενίδι μας καίγεται ισοπεδώνετε, προσπαθούμε κάνουμε ένα αγώνα κάι η ελληνική αστυνομία τι κάνει;;;;;;;;
… Βγάζει σελφι με γύφτους!!!!
… Ντροπή… Ντροπή τίποτα άλλο….
Δέν έχω λόγια….
Μένω ακριβώς στο γκέτο και βλέπω καθημερινά η ελληνική αστυνομία λαδωνεται,… Ποσό κρίμα για αυτά τα παιδιά που ξεπουλιουνται για χιλιάδες ευρώ… Κ γω να βράζω κάθε μέρα να τους βλέπω να χρηματοδοτουντε από τους γύφτους, να μπαίνουν στα γκετα τους να τους μιλάνε, να γελάνε, να βγάζουν φωτογραφίες…………. Κάι μετά να πέφτει το παραδάκι & να φεύγουν με την είσπραξη………….
ΝΤΡΟΠΗ δεν ξέρω τι να πω αυτή η οργή που νιώθω κάθε μέρα, δε ξέρω πόσο θα αντέξω κ εγώ κ όλοι…..
ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΌΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΟΥΣ……………. Κατά τα άλλα πρέπει να κοιμόμαστε υσυχοι….. Έχουμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΕΥΓΕ…»
axarnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive