Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Φαρ Ουέστ στο Μενίδι! Εξαγριωμένοι κάτοικοι απειλούν να πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους! Προσαγωγές on camera!. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Φαρ Ουέστ στο Μενίδι! Εξαγριωμένοι κάτοικοι απειλούν να πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους! Προσαγωγές on camera!- Μυρίζει "μπαρούτι" στο Μενίδι μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου, μέσα στο σχολείο του, από "αδέσποτη" σφαίρα! - Οι γονείς που ζουν στην περιοχή έχουν φτάσει στα όριά τους και δηλώνουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους! - Κάτοικος της περιοχής δείχνει στην κάμερα τις σφαίρες που βρήκε μέσα (!) σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αμέσως μετά το Πάσχα... - Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο από αγανακτισμένους γονείς - Δείτε βίντεο>>
Τεράστια αστυνομική επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς στην περιοχή. Δεκάδες κάλυκες βρέθηκαν στις αυλές δυο σπιτιών στο Μενίδι κατά τις έρευνες της αστυνομίας για να εντοπίσει από πού έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (08/06/2017) η αδέσποτη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής στον 11χρονο Μάριο, την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κατά την διάρκεια μιας σχολικής γιορτής.
Το παιδί σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του αλλά και της μητέρας του που είναι δασκάλα στο σχολείο! Όλοι νόμιζαν ότι το παιδί λιποθύμησε αλλά όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και από τη νεκροτομή, το παιδί είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι!
Αυτή η απίστευτη, ανείπωτη τραγωδία έχει προκαλέσει αναβρασμό στο Μενίδι! Μιλάμε για μια περιοχή που δεν έχει να... ζηλέψει τίποτα από τα χειρότερα γκέτο παγκοσμίως, με την διακίνηση όπλων και ναρκωτικών να αποτελεί καθημερινότητα...
Όπως αποδείχθηκε (ξανά) χθες με τον πιο τραγικό τρόπο, καθημερινότητα αποτελούν και οι πυροβολισμοί...
Προσαγωγές on camera!


Η κάμερα "έπιασε" την προσαγωγή δύο ατόμων στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, με τους κατοίκους που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο σημείο να τους αποδοκιμάζουν.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι προσαγωγές έγιναν με αφορμή την υπόθεση του θανάτου του 11χρονου Μάριου, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.
Δείτε το βίντεο

Έτοιμοι για όλα οι γονείς της περιοχής!
Εκατοντάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι και γονείς του Μενιδίου έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Παρασκευής, 09.06.2017, έξω από το δημαρχείο της πόλης, με την ολοκλήρωση του δημοτικού συμβουλίου καταγγέλλοντας τα ελλιπή μέτρα αστυνόμευσης και τη μηδενική ασφάλεια.
Φορείς και σύλλογοι γονέων δηλώνουν πως το σημερινό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και επιπρόσθετα ξεκαθαρίζουν πως είναι αποφασισμένοι να πάρουν αν χρειαστεί το νόμο στα χέρια τους για να προστατεύσουν την ασφάλεια των παιδιών και των περιουσιών τους.
Αυτή την ώρα ομάδα γονέων και κατοίκων βρίσκονται στο ΑΤ Αχαρνών ενώ για αύριο, Σάββατο 10.06.2017, έχουν προγραμματίσει πορεία στις 19:00 το απόγευμα από το κέντρο της πόλης μέχρι τον καταυλισμό των Ρομά.
Δείτε τις δηλώσεις των εξαγριωμένων κατοίκων
Σφαίρες σε δημοτικά σχολεία!


Χαρακτηριστική είναι μαρτυρία ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος δείχνει στην κάμερα του newsit.gr τις σφαίρες που βρήκε μέσα σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αμέσως μετά το Πάσχα...
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους
  
Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο!


Νωρίτερα, χαμός επικράτησε και στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου, το βράδυ της Πέμπτης (08/06/2017).
Δεκάδες γονείς συγκεντρώθηκαν εξοργισμένοι έξω από το δημαρχείο, και στράφηκαν κυρίως εναντίον του δημάρχου, Γιάννη Κασσαβού, στον οποίο καταλογίζουν ευθύνες για το ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε όριο.
Πολλοί, μάλιστα, από τους γονείς μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο και η κατάσταση έδειξε κάποιες στιγμές να... ξεφεύγει, με τους γονείς να είναι έξαλλοι -και με το δίκιο τους φυσικά- για το ότι... αδέσποτες σφαίρες θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών τους!
Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπμοπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση


Παράλληλα, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα της Παρασκευής στο Μενίδι μετά από τον θάνατο του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα. Περίπου 250 αστυνομικοί έχουν αποκλείσει καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή του Μενιδίου και δεν αφήνουν κανέναν να μπει και να βγει ενώ οι έρευνες γίνονται πόρτα - πόρτα.
Οι αστυνομικοί προέρχονται από την Ασφάλεια, τα ΕΚΑΜ, τις ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ, την ομάδα ΔΙΑΣ και στην τεράστια αυτή επιχείρηση συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ασφάλειας Αττικής. Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από τον εντοπισμό καλύκων στον προαύλιο χώρο πέντε σπιτιών. Λίγο μετά από τις πέντε το απόγευμα οι έρευνες επεκτάθηκαν σε όλον τον καταυλισμό της Αυλίζας, ενώ λίγο πριν από τις εφτά ο καταυλισμός αποκλείστηκε και οι αστυνομικοί κάνουν όλα τα σπίτια φύλλο και φτερό.
Πρόκειται για μία περιοχή, η οποία όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι είναι... γκέτο! Οι πυροβολισμοί, οι διαμάχες αλλά και το εμπόριο των ναρκωτικών είναι καθημερινό φαινόμενο, με τον φόβο να πρωταγωνιστεί στα σπίτια των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive