Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο κούκλος μηχανόβιος συνοδός (MONO?) της υπουργού Εφης Αχτσιόγλου. ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο γοητευτικός νεαρός που έκλεψε χθες την παράσταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. «Μπορεί να είναι φίλος από την παρέα της υπουργού ο εν λόγω κύριος, μπορεί και οτιδήποτε άλλο. Μην ξεχνάμε ότι η υπουργός είναι μια πολύ νέα κοπέλα» λέει...
στη στήλη μας άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου, αναφερόμενος φυσικά στο ωραίο αγόρι που πήγε χθες το πρωί με τη μηχανή του την υπουργό στην Κουμουνδούρου.


Απλά ντυμένη, με ρούχα ξεχασμένα μάλλον από το... τριήμερο, καβάλησε τη μηχανή του γοητευτικού νεαρού κι άφησε τους πάντες άφωνους!
Με μουσάκι
Ο νεαρός, πάντως, έκλεψε την παράσταση, καθώς είχε μουσάκι και μαλλιά περιποιημένα, ενώ φορούσε μοδάτα γυαλιά ηλίου. Η Εφη, φορώντας κράνος με λουλουδάκια στο πλάι, κατέφθασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ άνετη και με στιλ, αδιαφορώντας για τα σχόλια που λογικά θα προέκυπταν.
Ο συνοδός, πάντως, ό,τι κι αν είναι πλάι στην υπουργό, φρουρός ή φίλος, είναι ωραία επιλογή!

Κι αφού ήρθε η ώρα να τον παρουσιάσει, μήπως είναι και κάτι πιο σοβαρό; Ρητορική η ερώτηση κι ο χρόνος θα δείξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive