Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

"Διακεκριμένη προσωπικότητα" ο Γιωργάκης στη σεξοΜΚΟ Mercy Corps

Σχετική εικόνα
Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μουζάλα ο οποίος κατέθεσε σχετικό φάκελο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στον οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία κατά υπαλλήλων της ΜΚΟ Mercy Corps για σεξουαλική εκμετάλλευση μεταναστών....

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MKO Mercy Corps αποτελεί συνεργάτη της Ε.Ε. από την οποία χρηματοδοτείται, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συμμετέχει ως διακεκριμένη προσωπικότητα.
Όπως τονίζεται από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος: «Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, συμμετέχει στο Leadership Council και το Board of Directors της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης Mercy Corps, αποκλειστικά ως διακεκριμένη προσωπικότητα, με διαχρονικούς αγώνες και προτάσεις για την διαχείριση του προσφυγικού με όρους αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Οι σχετικές παρεμβάσεις του είναι αμέτρητες, από την Αθήνα και από άλλα μέρη του κόσμου.
Οι επιθέσεις από αντιδραστικά κέντρα και Μέσα που προωθούν και φιλοξενούν φασίζουσες όσο και παράνομες απόψεις για το προσφυγικό και τους πρόσφυγες, απόψεις που δεν ανήκουν στο σύγχρονο δημοκρατικό πολιτισμό, δεν μας τρομάζουν. Μας δυναμώνουν».

1 σχόλιο:

  1. Οι ΜΚΟ ειναι το συγχρονο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    Δικαιωμα ψηφου ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive