Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Προκαλεί ο πισωγλέντης εκατομμυριούχος "αριστερός της κωλοτρυπίδας" υπουργός: Η οικονομία εξίσου σημαντική με το αυριανό Gay Pride...

Η οικονομία εξίσου σημαντική με το αυριανό Gay Pride... είπε το τσογλάνι του Σόρος η Τσακαλώτα χωρίς ντροπή! Εκατομμύρια άνεργοι, εξαθλιωμένοι πολίτες, συνταξιούχοι χωρίς φαγητό, παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, 500.000 νέοι επιστήμονες μετανάστευσαν κι η λινάτσα της "φασιστεράς", η λούγκρα.... συμφοιτητής του Στουρνάρα, με επενδύσεις εκατομμυρίων σε ξένες τράπεζες, αλλά "αριστερός" για την κωλοτρυπίδα του...
Μπλέξαμε μ' αυτούς τους πούστηδες, μπλέξαμε άγρια...  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.bg

3 σχόλια:

  1. Ο του ΚΚ, Καζάκος δήλωσε ότι οι νέοι που φεύγουν είναι Προδότες..Αν κάνουμε την γύρα σε σάιτ διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος αντιπαθεί τον Καζάκο,αλλά κατακρίνει τους νέους που το ΒΑΖΟΥΝ στα πόδια και κάνουν τους Κινέζους!!!
    Οι παππούδες μας δεν το σκασαν αλά Γαλλικα στους Πολέμους στο Αμέρικα παρ όλο που γνωρίζαν γλώσσες.Ποιός θα αγωνιστεί στον Εβραικό Πόλεμο ,μόνο οι μεγάλοι σε ηλικία?
    ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ αυτό λέει ο απλός πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δελτίο Τύπου - Ημερίδα με θέμα: «Ταυτότητα φύλου - Μία διεπιστημονική προσέγγιση»
    hmerida taytothta fyloy 03
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα:
    «Ταυτότητα φύλου: Μία διεπιστημονική προσέγγιση»
    ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 28/5/2017
    Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ταυτότητα Φύλου: Μία διεπιστημονική προσέγγιση».
    Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν Ορθόδοξοι Σύλλογοι και κοινωνικοί φορείς. Συμμετείχαν με εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους οι εισηγητές: Σταύρος Μπαλογιάννης, Ομ. Καθηγητής Νευρολογίας, με θέμα: «Ο καθορισμός υπό του εγκεφάλου των ψυχικών και σωματικών χαρακτήρων του φύλου», Καλλιόπη Προκοπάκη, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, με θέμα: «Διαταραχές ως προς την ταυτότητα του φύλου», Καλλιρρόη Παντελίδου, Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ., με θέμα: «Φύλο και έννομες σχέσεις», και Απόστολος Νικολαΐδης, Κοσμήτωρ Θεολογικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., με θέμα: «“Εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον... άρσεν και θήλυ”». Τις εργασίες της ημερίδας συντόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος απέστειλε χαιρετισμό στο Συνέδριο μέσω εκπροσώπου του, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, στον οποίο τονίζει και τα εξής: «Η διαβούλευση και η πιθανή νομοθέτηση της δυνατότητας προσδιορισμού του φύλου, ανεξαρτήτως των σωματικών δεδομένων, προβάλλει και στην πατρίδα μας τελευταία ως ένα από τα επιτεύγματα της νεωτερικότητας. Και είναι απορίας άξιον πως άνθρωποι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως προοδευτικοί και φιλελεύθεροι, οι οποίοι κατηγορούν την Εκκλησία για απαξίωση και υποτίμηση της σωματικότητας στον άνθρωπο, πρεσβεύουν έναν ανθρώπινο “εαυτό” ανεξάρτητο από το σώμα. Πρόκειται για παρωχημένο δυϊσμό ενδεδυμένο με σύγχρονη ευτέλεια».
    Πρόκειται για την πρώτη ουσιαστική κατάθεση κατοχυρωμένου επιστημονικού λόγου γύρω από το θέμα αυτό, που στις ημέρες μας βρίσκεται κατεξοχήν στην επικαιρότητα λόγω της δημόσιας ηλεκτρονικής διαβούλευσης σχεδίου νόμου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αναγνώριση ταυτότητας φύλου.
    Με τις εργασίες της ημερίδας κατέστη σαφές το γεγονός ότι βαθιές δομικές διαφορές στη φυσιολογία και λειτουργία του εγκεφάλου διακρίνουν από τις πρώτες στιγμές της ανθρώπινης ζωής τα δύο φύλα, οπότε κάθε ενδεχόμενη επιλογή αλλαγής φύλου έρχεται σε σύγκρουση με την ίδια την υπόσταση και οντολογία του ανθρώπου. Παρουσιάστηκαν οι διαταραχές της ταυτότητας του φύλου και καταδείχθηκαν ως μόνες ενδεδειγμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις αυτές που ενισχύουν το βιολογικό φύλο του ανθρώπου, ενώ παράλληλα έγινε γόνιμη κριτική του σχεδίου νόμου του Υπουργείου με κατάδειξη των αναπόφευκτων συγχύσεων που θα προκύψουν από την εφαρμογή του. Τέλος τονίστηκε ότι στο επίπεδο των διαφυλικών σχέσεων μόνο η ετεροφυλική ενοποιητική και συμπληρωματική συλλειτουργία μεταξύ άνδρα και γυναίκας μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην κοινωνία με τον Θεό.
    ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
    Τομέας Επιστημόνων Συλλόγου «Ο Μέγας Βασίλειος»
    Χριστιανική Ένωση Επιστημόνων και Χριστιανική Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Συλλόγου «Ο Απόστολος Παύλος»
    Ανωτάτη Συνοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι ημερίδες πρέπει να γίνονται πλέον συνέχεια και σε όλη την Ελλάδα γιατί κυνδυνεύουν τα παιδιά μας από αυτούς που κακή τη μοίρα μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive