Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Το πρώτο exit poll των γαλλικών βουλευτικών εκλογών: Νίκη με 30% για το κόμμα του Μακρόν στον α’ γύρο

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία
Τα πρώτα exit poll του βελγικού τύπου δίνουν πρώτο το κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν «Δημοκρατία εμπρός», στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία. Οι εκτιμήσεις, σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα rtbf.be, είναι:...
Δημοκρατία εμπρός: 30%
Οι Ρεπουμπλικανοί: 19-20%
Εθνικό Μέτωπο: 17%
Ανυπότακτη Γαλλία (Μελανσόν): 12%
Σοσιαλιστικό κόμμα: 7-8%
Εξάλλου, η αποχή αναμένεται να φθάσει ποσοστό-ρεκόρ, μεταξύ 50% και 51%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που δημοσιοποίησαν τέσσερα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων.
Αν οι αριθμοί αυτοί επιβεβαιωθούν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη της Πέμπτης Δημοκρατίας το 1958.

Το τελικό ποσοστό αποχής αναμένεται να φθάσει το 50% σύμφωνα με το Ifop, το 50,5% σύμφωνα με το Ipsos και το Kantar Sofres, το 51% αναφέρει το Elabe, με βάση τις εκτιμήσεις αυτές που δόθηκαν στη δημοσιότητα τρεις ώρες πριν από το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων στις μεγάλες πόλεις στις 20:00 ώρα Γαλλίας.

1 σχόλιο:

  1. Οι Γάλλοι στην πλειοψηφία τους ψηφίζουν Εθνικό Μέτωπο. Απλά έγιναν μειοψηφία στην πατρίδα τους. Το ίδιο θα πάθουμε και εμείς αν δεν αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive