Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΠΡΩΤΗ πτήση. ΔΕΙΤΕ Ζωντανά από το drone της ΕΛ.ΑΣ. η επιστροφή των εκδρομέων Δείτε εικόνα σε πραγματικό χρόνο από την Εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας

Ζωντανά από το drone της ΕΛ.ΑΣ. η επιστροφή των εκδρομέων
Ζωντανή εικόνα από το «Thunder B» της Υπηρεσίας Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών για την επιτήρηση της κυκλοφορίας στην Αθηνών – Λαμίας, μπορούν να έχουν όσοι το επιθυμούν, εδώ και λίγη ώρα...

Η ΕΛΑΣ αναμεταδίδει μέσω YouTube την πρώτη πτήση που πραγματοποιεί ένα από τα έξι το drone τα οποία διαθέτει  προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη χαρακτηρίζονται ως «επανάσταση στην έρευνα, διάσωση, ασφάλεια και παρατήρηση», με πολύ χαμηλό κόστος και κινδύνους, που θεωρείται ότι θα προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες στην αποστολή των δύο Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και όπου χρειαστεί.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της ΕΛΑΣ, είναι συνολικά έξι, ενώ ένα σύστημα με τέσσερα κομμάτια διαθέτει η Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive