Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η θρασύτατη διάρρηξη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Παγκράτι

Αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η θρασύτατη διάρρηξη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Παγκράτι
Τα πέντε λεπτά της δράσης του θρασύτατου κλέφτη. Θρασύτατη διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, σε κεντρικότατο σημείο του Παγκρατίου...

Στις αποκλειστικές εικόνες, φαίνονται από την κάμερα ασφαλείας καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη, που άρπαξε ό, τι βρήκε μπροστά του.
Ήταν γύρω στις 04.00 το πρωί όταν ο διαρρήκτης με τη μαύρη βερμούδα και το μαύρο μπλουζάκι εισέβαλλε στο κατάστημα από το πλαϊνό τζάμι το οποίο έχει σπάσει προηγουμένως με μια βαριά πέτρα.
Χωρίς να χάσει χρόνο κατευθύνθηκε στις ταμειακές μηχανές, τις οποίες άνοιξε αναζητώντας τις εισπράξεις της προηγούμενης ημέρας.
Το μόνο που βρήκε, όμως, ήταν μερικά κέρματα σε ένα πλαστικό ποτήρι, το οποίο άρπαξε.
Όλα αυτά την ώρα που ο συναγερμός του καταστήματος είχε ενεργοποιηθεί και χτυπούσε ασταμάτητα, στέλνοντας παράλληλα σήμα στην Αστυνομία.
Απτόητος ο διαρρήκτης, συνέχισε για σχεδόν πέντε λεπτά να ξεψαχνίζει τους χώρους του πρακτορείου, ψάχνοντας και για άλλα κλοπιμαία.
Ο ίδιος κινούταν με απόλυτη ψυχραιμία, σαν να το έχει ξανακάνει πολλές φορές.
Ο θόρυβος του συναγερμού, που είχε σηκώσει στο πόδι την γειτονιά, δεν τον απασχολούσε.
Λίγο αργότερα αποχώρησε σαν κύριος από το σπασμένο τζάμι οπού μπήκε. Η λεία του ήταν δύο tablet και περίπου 70 ευρώ σε κέρματα.
Η ζημιά για τον άτυχο ιδιοκτήτη του πρακτορείου, όμως, είναι πολύ μεγαλύτερη. Μόνο για το τζάμι κοστίζει 1.500 ευρώ για να το αντικαταστήσει.
Αυτή, εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης. Την τελευταία τετραετία έχει δει το μαγαζί του να γίνεται στόχος τέσσερις φορές και ελπίζει αυτή να ήταν η τελευταία…
Όσο για τον διαρρήκτη, προς το παρόν παραμένει άφαντος. Όμως, έκανε το λάθος να αφήσει πίσω του κηλίδες αίματος, αφού κόπηκε στην προσπάθεια του να σπάσει το τζάμι και έτσι η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της το DNA του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive