Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

"ΡΟΖΟΥΛΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;" Η ταξιαρχία "Σαχζάτ Λουκμάν" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ανακοίνωση της Χ.Α.

Η ταξιαρχία "Σαχζάτ Λουκμάν" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
XA-ASPOPYRGOSΤι αναφέρει το μανιφέστο-θα συνεχίσουν και άλλες επιθέσεις.  Την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο ανέλαβε η νεοσυσταθείσα "Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν". Στην επίθεση που έλαβε χώρα την 14η Ιουνίου, περίπου 20 άτομα είχαν προβεί σε καταδρομική, κρατώντας σφυριά και ρόπαλα, εναντίον τεσσάρων μέλων του κόμματος, εκ των οποίων δύο γυναίκες...
 Η αιτιολογία της επίθεσης ήρθε με την ανάρτηση μανιφέστου σε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου και αναφέρεται στις συνεχόμενες επιθέσεις της ΧΑ σε μετανάστες. Αναλυτικά το μανιφέστο:  «Το απόγευμα της Τετάρτης 14/6, επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο - το προπύργιο των ναζί στη Δυτική Αττική - και επιτεθήκαμε σε ομάδα στελεχών της, τη στιγμή που ξεκλείδωνε για να ανοίξει το χώρο.  Ήταν μια ενέργεια πολιτικά επιβεβλημένη και ταξικά αναγκαία. Τα «τάγματα εφόδου» στον Ασπρόπυργο έχουν αποθρασυνθεί με συνεχείς επιθέσεις σε μετανάστες εργάτες, έχοντας την ταυτόχρονη στήριξη και κάλυψη του αστυνομικού μηχανισμού όσο και του χουντικού δημάρχου. Έπρεπε οι οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος να δώσουν μια ισχυρή απάντηση στη δράση τους αυτή. Έπρεπε να απενεργοποιηθούν για καιρό ώστε να μπορέσουν να ανασάνουν οι εκμεταλλευόμενοι στην περιοχή, ώστε ο κόσμος του αγώνα χέρι χέρι, ενωμένος σε μια γροθιά για την υπεράσπιση της τάξης του, να ανασυγκροτηθεί και εκ νέου να αντεπιτεθεί.
Χτυπήσαμε τα καθάρματα της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο επιτελώντας το ταξικό μας καθήκον και τσακίζοντάς τους, φωνάξαμε ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Πράξαμε επιχειρησιακά το αναγκαίο σε επίπεδο οργάνωσης, προκειμένου ο σχεδιασμός μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Θα ακολουθήσει το εκτενές κείμενο της ανάληψης ευθύνης, άμεσα, τις επόμενες μέρες.
ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.»
Για την ιστορία, ο Σαχζάτ Λουκμάν ήταν ο Πακιστανός μετανάστης που είχε δολοφονηθεί το 2013 από δύο άτομα.
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής
«Άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μελών του κόμματός μας από είκοσι και πλέον αριστερούς, κουκουλοφόρους τρομοκράτες με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών σημειώθηκε χθες πριν το άνοιγμα των γραφείων μας στον Ασπρόπυργο.
Ανάμεσα στους τραυματίες και μία κοπέλα, η οποία δέχθηκε σφοδρή επίθεση με σφυριά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο χέρι και να δεχθεί επικίνδυνα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.
Την άνανδρη, δολοφονική επίθεση δεν καταδίκασε κανένα από τα κόμματα της βουλής, που αποτελούν πλέον ξεκάθαρους ηθικούς αυτουργούς αυτής και κάθε ανάλογης δολοφονικής ενέργειας σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Η τρομοκρατία δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!»

3 σχόλια:

  1. Ποιοι μωρέ οι πουστηδες νά καταδικάσουν αυτοί μόνο πούτσους σκέφτονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχουν τα μέζεα να πάν ένας εναντίον ενός,γιατί ξέρουν οτι θα φάν τις μάπες τους,και θα φύγουν κλαμένοι στις μανούλες τους...δεν θα λυγίσουμε,θα μείνουμε και θα καθαρίσουμε τα σκατά μεχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού τα τσογλάνια που χτύπησαν τους χρυσαυγιτες είναι τα γνωστά παιδιά τους. Αυτοί τους έστειλαν, πως να τους καταδικάσουν? Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι αυτά τα τσογλάνια μόλις αυτονομηθουν πρώτους αυτούς θα σφάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive