Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ. "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ". ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ;; Του Ευριπίδη Μπίλλη

Noor 1: Ποιοι παρασύρουν τον Μητσοτάκη
Κατωτέρω:
Α. Αυτή η ΝΔ του Κυριάκου, δείχνει να μην νοιάζεται για τους τόνους ηρωίνης του NOOR1.
Β. Τρελάθηκαν και οι Αμερικανοί: «Ζουρλομανδύας» το πρωτογενές πλεόνασμα 2% για 40 χρόνια!...

Γ. Πετάνε στο δρόμο απολύοντας τους 18.000 οδοκαθαριστές για να αναλάβει η "ιδιωτική" πρωτοβουλία τους.  Για λόγους λένε Συνταγματικούς του κουρελιασμένου από όλους τους Συντάγματος.
Δ. Θα πάει λέει με τον Γιώργο (το 2060;) στο Καστελόριζο για να κηρύξει το τέλος των μνημονίων
Ε. Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ (Λεβέντης σε Τσίπρα: Κάντε μια κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ)
ΣΤ. Τέλος στο παραμύθι του QE τουςΌσον αφορά την έξοδο στις αγορές: "Περί όνου σκιάς"
Η. Το τι αναλύσεις ακούγονται μέρα νύκτα, από μνημονιακούς "έλληνες" πολιτικούς, από  μνημονιακούς δημοσιογράφους, από μνημονιακούς καθηγηταράδες κτλ για το οικονομικό πρόβλημα της υπόδουλης Ελλάδας δεν λέγεται. "Όλες όμως "πατριωτικές", υπό την προϋπόθεση της συνέχισης της υποδούλωσης μας μέχρι το 2060 και μετά βλέπουμε!!!!!
Θ. Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.  ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ 1 ΠΡΟΣ 1.
"Στόχος", λέει το εικονιζόμενο νέο «ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ», των εξοντωτικών "αριστερών" μέτρων, "η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών" !!!!!!!!!!
Ι. Κραυγή αγωνίας φοιτητών ΑΠΘ. Ήταν επόμενο να κατέληγαν με το "άβατο" και την μη καταγγελία και ανοχή των πάντων από τις διοικήσεις τους, να κατέληγαν εκεί τα ΑΕΙ μας. Και έπονται σίγουρα χειρότερα.
Κ. Ο Μάκης Κουρής, εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ της Κυριακής και πάντα καλά πληροφορημένος, είπε στο κανάλι Κόντρα, ότι 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (οι γνωστοί Ανανιακοί) ζητούν την αντικατάσταση του Καθηγητή Νίκου Κοτζιά στο ΥΠΕΞ με ........ το (χωρίς ν) Τσακαλώτο.
Λ. "Γιλντιρίμ: Έχουμε πάρα πολλά να μοιραστούμε, γιατί πρέπει να μαλώνουμε;" Να τα μοιραστεί όλα θέλει. Αυτά που δεν του ανήκουν, βέβαια!!!!
Μ. Η Ελλάδα για τα Σκόπια προτείνει το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη»
Ευριπίδης Μπίλλης

Α. Αυτή η ΝΔ του Κυριάκου, δείχνει να μην νοιάζεται για τους τόνους ηρωίνης του NOOR1.
Βέβαια είναι θέμα δικαιοσύνης. Αλλά:
Η αηδιαστική συνεργασία της κυρίως με το ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» (αλήθεια σε ποιον ανήκει αυτό) και η γιγαντιαία εν εξελίξει προπαγάνδα,  βοά για προσπάθεια συσκότισης αν όχι παρεμπόδισης της έρευνας για 3 τόνους ηρωίνης, από την ΝΔ του Κυριάκου. Και βέβαια είναι θέμα δικαιοσύνης. Δεν υπάρχει όμως εις την  νυν ΝΔ ούτε εις με κουκούτσι μυαλού, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα των ως λεγόντουσαν κάποτε «ντιντήδων».
Η νυν ΝΔ των ντιτνήδων, ομιλεί,  για τι παραβιάσεις Συντάγματος, για τι επεμβάσεις στη δικαιοσύνη, για τι παραπομπές εισαγγελέων κτλ. Για την ουσία όμως της ηρωίνης, ουδέν εις το "πηλίκιον" !!!!!!!!!!!!!
Είναι δυνατόν το πάθος του Αδώνιδος για τον Καμμένο να τυφλώνει τους πάντες στην εν λόγω ΝΔ;
Δεν αντιλαμβάνονται ότι το θέμα το παρακολουθούν μυστικές και μη υπηρεσίες μεγάλων χωρών;;
Τόση βλακεία!!!


Noor 1: Ποιοι παρασύρουν τον Μητσοτάκη

Β. Τρελάθηκαν και οι Αμερικανοί: «Ζουρλομανδύας» το πρωτογενές πλεόνασμα 2% για 40 χρόνια! 
http://www.protothema.gr/economy/article/690525/trelathikan-kai-oi-amerikanoi-zourlomanduas-to-protogenes-pleonasma-2-gia-40-hronia/
Στην φωτο, "τα παιδία παίζει"

Τρελάθηκαν και οι Αμερικανοί: «Ζουρλομανδύας» το πρωτογενές πλεόνασμα 2% για 40 χρόνια!


Γ. Πετάνε στο δρόμο απολύοντας τους 18.000 οδοκαθαριστές για να αναλάβει η "ιδιωτική" πρωτοβουλία τους.  Για λόγους λένε Συνταγματικούς του κουρελιασμένου από όλους τους Συντάγματος. 
Ας γίνει, όπως τότε στο ΟΧΙ, μία σύσκεψη στον “τηρητή" του Συντάγματος κατοχικό πρόεδρο Παυλόπουλο, για να δοθεί ως και τότε λύση για 18.000  οικογένειες Ελλήνων. Μπορεί επίσης ο κ. Τσίπρας «να συγκαλέσει» Ευρωπαϊκό συμβούλιο για το θέμα με συμμετοχή και του ΔΝΤ, του Ρέγκλινγκ, του Ντράγκι, του ή του  κατωτέρω Ντάισεμπλουμ κτλ.
Image may contain: 1 person, standing, ocean, beach, outdoor and nature


Δ. Θα πάει λέει με τον Γιώργο (το 2060;) στο Καστελόριζο για να κηρύξει το τέλος των μνημονίων
Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and suit

Ε. Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ (Λεβέντης σε Τσίπρα: Κάντε μια κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ)
https://2.bp.blogspot.com/-193Ja4bvrZ4/WUgan1cWE5I/AAAAAAABqmY/kynz637Tj3QGWWCADEk9WrF-opXqmK1eACLcBGAs/s1600/1.jpg


ΣΤ. Τέλος στο παραμύθι του QE τουςΌσον αφορά την έξοδο στις αγορές"Περί όνου σκιάς"
Παπαδημητρίου: Η πρόσβαση στο QE έχει περισσότερο συμβολική σημασία
                                                    
Παραμένει ο επί 8ετία διατηρούμενος μύθος της ανάπτυξης
(Βίντεο. Εδώ και 8 χρόνια, κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται... του χρόνου !     http://www.youtube.com/watch?v=ASO0Gn3iDh8#t=101 ) 

Ζ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
Περί κ. Κυριάκου και κ. Κουμουτσάκου.
Μία μεγάλη ιδιωτική εταιρία κρίνει ή ίδια, χωρίς ψευτοιδεολογικές παρωπίδες του δήθεν ιδιωτικού τομέα, αν τον καθαρισμό των κτιρίων της θα τον έχει μία εταιρία ή θα διαθέτει η ίδια καθαρίστρτιες. Πχ ο νυν ΟΤΕ ή άλλες εταιρίες.
Τραγικός ο κ. Κουμουτσάκος σήμερα που, εν ονόματι του Κυριάκου (του σφαγέα των καθαριστριών) με δυσκολία έκρυβε σήμερα στην τηλεόραση την πρόθεση του (μιλούσε για κονδύλια καθαριότητας, που υπάρχουν βέβαια για εταιρίες αλλά όχι για τους 18.000 Έλληνες καθαριότητας) να απολυθούν 18.000 άνθρωποι καθαριότητας των δήμων και 18.000 οικογένειες να οδηγηθούν σε εξόντωση. Να θυμίσω ότι ο κ. Κουμουτσάκος υπέστη επί πολλά χρόνια "προπαίδεια" στην φασιστική ΕΕ. 
 
Στην τελευταία φωτογραφία ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σκρέκας.  Που όπου σταθεί, η πρώτη του κουβέντα είναι ότι προέρχεται από την ιδιωτική πρωτοβουλία.   Σκέτη ιδεολογική ψυχασθενική νεοταξική ασθένεια.
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing  Image may contain: 1 person, standing  Image may contain: 1 person, closeup

Η. Το τι αναλύσεις ακούγονται μέρα νύκτα, από μνημονιακούς "έλληνες" πολιτικούςαπό  μνημονιακούς δημοσιογράφουςαπό μνημονιακούς καθηγηταράδες κτλ για το οικονομικό πρόβλημα της υπόδουλης Ελλάδας δεν λέγεται.
"Όλες όμως "πατριωτικές", υπό την προϋπόθεση της συνέχισης της υποδούλωσης μας μέχρι το 2060 και μετά βλέπουμε!!!!!
Image may contain: 2 people, people standing and suitImage may contain: 3 people, people smiling, people standingImage may contain: 2 people, people smiling, people standing Image may contain: 1 person, standing Image may contain: 1 person, closeup
Σημείωση: Ο τελευταίος λέγεται ότι θα  είναι ο πρωθυπουργός της κατοχικής οικουμενικής

Θ. Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.  ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ 1 ΠΡΟΣ 1:"Στόχος", λέει το εικονιζόμενο νέο «ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ», των εξοντωτικών "αριστερών" μέτρων, "η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών" !!!!!!!!!!
Όπως έλεγε ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος:
"Αλλά αυτό που με εξοργίζει αφάνταστα είναι ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μου. Είναι όλοι τους θρασείς"
Τζανακόπουλος: Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών


Ι. Κραυγή αγωνίας φοιτητών ΑΠΘ

«Αρνούμαστε να προσερχόμαστε για μάθημα σε έναν χώρο όπου «ανθίζει» το εμπόριο ναρκωτικών, γεμάτο χρησιμοποιημένες σύριγγες», αναφέρουν οι 471 φοιτητές στην επιστολή τους προς τον κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής και τον πρύτανη του ΑΠΘ».
Ήταν επόμενο να κατέληγαν με το "άβατο" και την μη καταγγελία και ανοχή των πάντων από τις διοικήσεις τους, να κατέληγαν εκεί τα ΑΕΙ μας. Και έπονται σίγουρα χειρότερα.

Κ. Ο Μάκης Κουρής, εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ της Κυριακής και πάντα καλά πληροφορημένοςείπε στο κανάλι Κόντραότι 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (οι γνωστοί Ανανιακοίζητούν την αντικατάσταση του Καθηγητή Νίκου Κοτζιά στο ΥΠΕΞ με ........ το (χωρίς ν) Τσακαλώτο.
Μάλιστα επεσήμανε την σιωπή του Μαξίμου (Τσίπρα) γι αυτό
Δεν γνωρίζω αν στην Γενεύη θα πάει το "μαχητικό" Τσακαλώτο

Λ. "Γιλντιρίμ: Έχουμε πάρα πολλά να μοιραστούμε, γιατί πρέπει να μαλώνουμε;"
Να τα μοιραστεί όλα θέλει. Αυτά που δεν του ανήκουν, βέβαια!!!!

WIN - WIN ο Γιλντιρτιμ. 
Δήλωσε πριν από λίγο θρασύτατα ο Γιλντιρίμ στην Αθήνα. 
“ Τα ζητήματα πρέπει να επιλυθούν στη βάση της αμοιβαίας ωφέλειας (win – win”)”. 
 Όλα δηλαδή τα δικά μας τα θέλει μισά – μισά κατά το “τουρκικό” δίκαιο. Πάλιν καλά!!!!!
Επεξέτεινε δηλαδή σε όλα, την πολιτική ισότητα που του έδωσαν στην Κύπρο ο Βασιλείου και οι μετέπειτα χουβαρντάδες.
Σε όλα και ιδίως στο φυσικό αέριο. 
Έτσι θα κληθεί να διαλέξει ο Ανανστασιάδης ή να διακόψει τις συνομιλίες ή να τις συνεχίσει για να δώσει στους τούρκους μαζί με την Κύπρο και το φυσικό της αέριο.
Τι θα διαλέξει;; Νομίζω είναι ήδη σχεδιασμένο από του "τουρκο" Άιντα και ήδη συμφωνημένο.

Μ. Η Ελλάδα για τα Σκόπια προτείνει το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη»
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/06/blog-post_895.html  «Όσο και αν εκ πρώτης όψεως φαίνεται παράδοξο, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ονομασίας απλής και σύνθετης». Αμφότερα "Εσχάτη Προδοσία" .  Γιατί λέμε πως δεν υπάρχει διαφορά;
«Διότι οποιοσδήποτε προσδιορισμός του όρου «Μακεδονία» είναι πολύ πιθανό να ατονήσει και να μη χρησιμοποιείται. Αλλά και αν αυτό δεν γίνει, τα Σκόπια θα είναι το μόνο κράτος που θα έχει στο όνομά του τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του.
Έτσι, για τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που δεν θα ξέρουν καν την ύπαρξη ελληνικής και βουλγαρικής Μακεδονίας, η λέξη «Μακεδονία» θα ταυτίζεται με τα Σκόπια και μόνο».

Υπάρχει όμως και ένας τρίτος λόγος, ίσως ο πιο σημαντικός.

«Ότι αν ο προσδιορισμός επιζήσει στην πράξη και αν χρησιμοποιείται εν γνώσει της διαιρέσεως της Μακεδονίας σε ελληνική, βουλγαρική και σκοπιανή, τότε ο προσδιορισμός θα ενισχύει τον επεκτατισμό των Σκοπίων διεθνώς (όπως και στο εσωτερικό του σκοπιανού κράτους)».
Δείτε: ΘΕΜΟΣ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο επίτιμος πρέσβης για τη διπλή ονομασία των Σκοπίων
«Παραδοθήκαμε άνευ όρων», http://syndpeiraia.blogspot.gr/2010/06/blog-post_18.htm 
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive