Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Κατάληψη από τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΕΛΒΟ


Σε κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι εργαζόμενοι σε μία προσπάθεια αποτρέψουν τη πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης των μετόχων στην οποία θα συζητηθεί η μεταφορά της έδρας της εταιρείας. «Οι εργαζόμενοι δεν θα επιτρέψουν να δοθεί η χαριστική βολή στην ΕΛΒΟ»...
αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το σωματείο τους. «Η ΕΛΒΟ πρέπει να παραμείνει στην ιδιοκτησία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ασφάλεια της χώρας και το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.
Η γενική συνέλευση των μετόχων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 15:30. Οι εργαζόμενοι που πραγματοποιούν την κατάληψη είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την είσοδο στο εργοστάσιο στους μετόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive