Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ελεύθερος ο Αλβανός εθνικιστής που έκαιγε ελληνικές σημαίες. Καταγγελίες για «σύλληψη για τα μάτια του κόσμου»

Ελεύθερος ο Αλβανός εθνικιστής που έκαιγε ελληνικές σημαίες
Σύλληψη για τα μάτια του κόσμου χαρακτηρίζεται η χθεσινή σύλληψη του εθνικιστή Ταχίρ Βελίου από τις αλβανικές αρχές. «Χθες το βράδυ, στα σύνορα της Αλβανίας και του Κοσόβου συνελήφθη ο Βελίου και σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, αφέθηκε ελεύθερος και πανηγύριζε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα»...
δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha o πρόεδρος «Ομόνοιας» Χειμάρας, Φρ. Μπελέρης.
Ο 33χρονος έχει στρατολογήσει δεκάδες νέους στην Αλβανία, το Κόσοβο και τα Σκόπια και συνελήφθη για τις καταδρομικές επιθέσεις του σε περιοχές της ελληνικής μειονότητας, όπου υπέστειλε και έκαψε ελληνικές σημαίες.
«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, πολλοί πέφτουν στην παγίδα να σκεφτούν ότι ο Ταχίρ Βελίου και οι ομοιδεάτες του είναι περιθωριακοί, όμως δεν είναι. Όλο αυτό το παιχνίδι είναι μέσα στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που κάνουν οι αλβανικές αρχές και το παρακράτος εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου», σημειώνει ο ομογενής πολιτικός επιστήμονας Α. Ζιούλης στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive