Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Μπράβοι του Έντι Ράμα χτύπησαν Αλβανούς πολίτες στην Αθήνα – Σοβαρά επεισόδια στο «Τιτάνια»

Μπράβοι του Έντι Ράμα χτύπησαν Αλβανούς πολίτες στην Αθήνα – Σοβαρά επεισόδια στο «Τιτάνια»
Στο ξενοδοχείο Τιτάνια πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας του Έντι Ράμα στην οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας Αργυροκάστρου.Σύμφωνα με πληροφορίες του Himara.gr η εκδήλωση μετατράπηκε για λίγο σε γήπεδο του μποξ και είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν «επιθέσεις τραμπουκισμού»...
προς τους ψηφοφόρους του ΣΚ από σωματοφύλακες κυρίως των υπουργών της κυβέρνησης του Έντι Ράμα.
Αφορμή για τα επεισόδια αυτά είναι η ερώτηση-παράπονο των Αλβανών πολιτών ο οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα οι πολίτες παραπονέθηκαν και μετάφεραν την αγανάκτησή τους στους υποψήφιους λέγοντας τους ότι έρχεστε και μας ζητάτε την ψήφο μας αλλά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα για να υπογράψει διακρατικές συμφωνίες (όπως στο θέμα συνταξιοδότησης) για να διευκολυνθεί η ζωή μας στην Ελλάδα από άποψης γραφειοκρατίας και επιβίωσης. Επίσης ούτε έχει συναντήσει κανένα εκπρόσωπο της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα.
Το μόνο που κάνει ο Ράμα είναι να μας μιλάει από μακριά για αλλαγή συνόρων.
Κάπου εκεί άναψαν τα αίματα, με τους σωματοφύλακες των υπουργών να αναλαμβάνουν δράση με «τραμπουκικές επιθέσεις» και ύβρεις προσπάθησαν να διώξουν από την αίθουσα ψηφοφόρους οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις μην αρεστές στους υποψήφιους βουλευτές.
Μαρτυρίες κάνουν λόγο πως υπουργός αποχώρησε σε μισολιπόθυμη κατάσταση.
Μάλλον δεν κατάλαβαν οι υποψήφιοι ότι πραγματοποιούσαν εκδήλωση σε μια Δημοκρατική χώρα όπως είναι η Ελλάδα.
Μήπως άραγε νόμιζαν ότι βρίσκονται στην χώρα τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν;
Όλα τα παραπάνω έρχονται σε συνάρτηση με τις πρόσφατες δηλώσεις του εκλεγμένου Αλβανού Πρόεδρου, Ιλίρ Μέτα ο οποίος εξέφρασε τη θέλησή του για στενότερες σχέσεις με την Ελλάδα και κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι αυτός ευθύνεται που έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και πόσο μάλλον την ζωή των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα.
Τέλος αν κρίνουμε από τα παραπάνω γεγονότα επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το κύμα τρομοκρατίας, μεθοδεύσεων και πιέσεων εις βάρος των Ελλήνων Μειονοτικών απ’ το Σοσιαλιστικό Κόμμα του ανθέλληνα Έντι Ράμα, προσπαθώντας να αποσπάσει ψήφους, καταλήγει το Himara.gr.

2 σχόλια:

  1. πλεον πραγματοποιουνται συγκεντρωσεις και εκδηλωσεις στην ελληνικη επικρατεια,μπουκαρουν παρανομα στην πατριδα μας και επιβαλλουν σιγα σιγα την ατζεντα τους,ετσι κρατος εν κρατει οτι γουσταρουν ζητανε και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον

    Μυστική συγκέντρωση αλβανών στην Πρέβεζα χωρίς ο Τόσκας να μάθει... τι ακριβώς έγινε!

    http://www.crete-news.gr/%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BF-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5

    ''Άλλη μια θλιβερή απόδειξη του ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ξέφραγκο αμπέλι, αποτελεί το δημοσίευμα της εφημερίδας ''Παραπολιτικά'', το οποίο υπό το τίτλο Μυστική μάζωξη Αλβανών, λέει τα εξής: ''Στο επίκεντρο της αλυτρωτικής πολιτικής της Αλβανίας βρίσκεται, όπως φαίνεται η περιοχή της Πρέβεζας.

    Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο στην ηπειρωτική πόλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση αλβανών που διαμένουν στην περιοχή, υπό άκρα μυστικότητα, ενόψει των βουλευτικών εκλογών που διεξάγονται στη γειτονική χώρα στις 18 του μηνός. Η συγκέντρωση έμεινε κρυφή τόσο απο τη τοπική κοινωνία όσο και από τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες δεν ενημερώθηκαν. Η Αστυνομία μάλιστα, γνωρίζοντας ότι κάτι προετοιμαζόταν, προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο της συγκέντρωσης, για να μεριμνήσει για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας γιά την αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου, ειδικά από τη στιγμή που θα ήταν παρών και αλβανός βουλευτής.

    Τελικά, η συγκέντρωση παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό, ενώ οργανώθηκε απο συνεργάτες του εθνικιστή βουλευτή στην Ελλάδα, χωρίς μάλιστα να απευθύνεται σε όλους τους Αλβανούς της περιοχής, αλλά μόνο στους υποστηρικτές του. Το περιστατικό είναι το δεύτερο μέσα σε έναν μήνα και έχει προκαλέσει ανησυχία στις τοπικές Αρχές για τα δίκτυα που έχουν αναπτυχθεί με τη γειτονική χώρα, αφού πρίν απο τρείς εβδομάδες είχε οργανωθεί ανάλογη συγκέντρωση στην ίδια πόλη, η οποία έγινε μετά γνωστή''.

    Βλέπουμε ,δηλαδή ,οτι οι αλβανοί μπορούν να διοργανώσουν μυστικές συγκεντρώσεις σε πόλη της Ελλάδας (στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Πρέβεζα) χωρίς η Αστυνομία να καταφέρει τελικά να μάθει που ακριβώς έγινε! ...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αυτοί ρε παιδιά σκέφτονται τους πούτσους που θά βγάλουν στό Κόλο τους
    Την ασφάλεια της χώρας θα κοιτάξουν???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive