Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Νέα αλβανική πρόκληση: «Σκλαβωμένη Τσαμουριά» οι Φιλιάτες!


Σε μία ακόμη απίστευτη πρόκληση προχωρά η κυβέρνηση της Αλβανίας, σε πλήρη συνεργασία και ευθυγράμμιση με το κόμμα των Τσάμηδων, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δήμαρχος των Τιράνων, πολιτικό τέκνο του πρωθυπουργού Ράμα, προχώρησε στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της αλβανικής πρωτεύουσας...
ετοιμάζοντας μάλιστα εγκαίνια, τα οποία αναμένεται να εξελιχθούν σε προεκλογική φιέστα του σοσιαλιστικού κόμματος.
Οι Αλβανοί, αναφέρεται στο δημοσίευμα, έκαναν γνωστό ότι στην πλατεία αυτή τοποθέτησαν μία πέτρα από κάθε σημείο των Αλβανικών εδαφών, μεταξύ των άλλων και από τους Φιλιάτες, καθώς για αυτούς αποτελεί «τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς»!
Μάλιστα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, ο επικεφαλής του κόμματος των Τσάμηδων Σφετίμ Ιντρίζι έσπευσε να δηλώσει ότι η Τσαμουριά είναι κομμάτι της Αλβανίας, το οποίο έχει καταληφθεί δια της βίας από την Ελλάδα!
«Αποτελεί μεγάλη έκπληξη που η Ελλάδα έχει το στόμα να παραπονιέται, γνωρίζοντας ότι όχι μόνο έχει καταβροχθίσει αλβανικά εδάφη και αρνείται τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, αλλά συνεχώς τροφοδοτεί άλλες αξιώσεις στο αλβανικό έδαφος. Αρκεί να δούμε τα ονόματα των πόλεων της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που είναι σκαλισμένα στο τοίχο του Κοινοβουλίου, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, για να καταλάβουμε ότι η σοβινιστική όρεξη της Μεγάλης Ιδέας εξακολουθεί να είναι ζωντανή στην ελληνική πολιτική», είπε ο Ιντρίζι, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι «η επιστροφή της «τσαμουριάς» (Θεσπρωτίας) στους Αλβανούς είναι μόνο θέμα χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προκλητικές, όμως ήταν και οι δηλώσεις του αναπληρωτή δημάρχου των Τιράνων, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι στην πλατεία έχουν τοποθετηθεί και πέτρες από τους Φιλιάτες για λόγους... συμβολικούς!

«Αυτή είναι η πλατεία όλων των Αλβανών, όπου και αν βρίσκονται και όλες οι ομάδες των Αλβανών εκπροσωπούνται σε αυτό το τετράγωνο. Είναι το τετράγωνό μας και έχουμε κρίνει ότι αυτό είναι σωστό. Φυσικά υπάρχουν λίθοι από την “τσαμουριά”, υπάρχει ένας λίθος από τις Φιλιάτες», είπε.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

2 σχόλια:


  1. Ανώνυμος6/10/2017 2:41 π.μ.

    και πως επετρεψαν οι ελληνικες αρχες να μεταφερθουν πλακες απο ελληνικο εδαφος στην αλβανια;

    απλα μπουρδελοχωρα που αδυνατει να ελεγξει τα συνορα του και να μπαινοβγαινει οποιος γουσταρει

    ειναι πλεον αργα για δακρυα και για μαγκιες,σκαψαμε τον ιδιο μας τον λακκο οταν ανοιξατε τα συνορα και επιτρεψατε την εγκατασταση ενος τοσο μεγαλου αριθμου αλβανων στην πατριδα μας,αρε τι μας περιμενει,σιγα σιγα θα τα βρουμε ολα μπροστα μας και κυριως τον αλβανικο εθνικισμο θα τον βρουμε μπροστα μας

    ειχαμε αναφερθει προσφατα αλλα και παλαιοτερα αναλυτικα αναφορικα με τον αλβανικο παραγοντα που δημιουργειται στην ελλαδα,για το μισος που τρεφουν οι αλβανοι κατα της πατριδας μας και των ελληνων,για τον αλβανικο εθνικισμο που θα τον βρουμε μπροστα μας,για τα αλβανικα σχολεια που ξεφυτρωνουν ενα πισω απο το αλλο στην πατριδα μας,για τα παραμυθια περι φυγης των αλβανων κατσαπλιαδων απο την πατριδα μας,για την μη προστασια του εγχωριου εργατικου δυναμικου και αντικατασταση του απο αλβανους(και αλλους αλλοδαπους) και πολλα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι πλεον αργα για δακρυα και για μαγκιες,σκαψαμε τον ιδιο μας τον λακκο οταν ανοιξατε τα συνορα και επιτρεψατε την εγκατασταση ενος τοσο μεγαλου αριθμου αλβανων στην πατριδα μας,αρε τι μας περιμενει,σιγα σιγα θα τα βρουμε ολα μπροστα μας και κυριως τον αλβανικο εθνικισμο θα τον βρουμε μπροστα μας:

    Ο ΧΑΡΤΗΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ… ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΡΑΜΑ: Δείτε την «Μεγάλη Αλβανία» με την Ηπειρο και την Κέρκυρα από την Ελλάδα (ΕΙΚΟΝΑ)

    http://taxalia.blogspot.gr/2017/05/blog-post_6.html

    σε αυτο φροντιζει το ελληνοφωνο κρατος που μοιραζει ελληνικες ιθαγενειες λες και ειναι καραμελες:

    http://www.capital.gr/epikairotita/3206264/eurostat-840-000-atoma-apektisan-tin-europaiki-ithageneia-to-2015

    ''Την ελληνική ιθαγένεια πήραν το 2015 συνολικά 19.933 άτομα, εκ των οποίων το 82,5% ήταν Αλβανοί πολίτες, το 2,2% Ρώσοι και το 1,6% Γεωργιανοί.
    Από τον συνολικό αριθμό των ατόμων που απέκτησαν την υπηκοόητα ενός κράτους-μέλους της ΕΕ το 2015, το 87% ήταν πολίτες εκτός ΕΕ.Η μεγαλύτερη ομάδα που έλαβε υπηκοότητα ήταν πολίτες του Μαρόκου...πολίτες της Αλβανίας (48.400, το 96% των οποίων απέκτησαν την ιθαγένεια της Ιταλίας ή της Ελλάδας)''

    αλλα τι να περιμενεις απο ενα κρατος οπερετα που αδυνατει να ελεγξει τα συνορα του και να μπαινοβγαινουν ακομα και ατομα που εχουν κηρυχθει persona non grata και να προπαγανδιζουν για μεγαλη αλβανια ανενοχλητοι μεσα στην ηπειρο:

    ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ «PERSONA NON GRATA» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...Αλβανός δημοσιογράφος μπήκε παράνομα στην χώρα για να κάνει εκπομπή για την «αλβανικότητα» της Ηπείρου!

    http://www.pronews.gr/portal/20170410/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/preveza-alvanos-dimosiografos-epiase-ston-ypno-tis (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive