Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΕΥΧΗ: "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ" ΡΕ (Συγγνώμη για το .. ΡΕ) ΒΕΡΥΚΙΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ

Δήμος Βερύκιος
Ο Δήμος Βερύκιος θα παρευρεθεί στο Athens Pride 2017 και το ανακοίνωσε ο ίδιος στο Happy Day. «Έρχομαι να σας κάνω μία πρόταση. Μία πρόταση: Ποιος θα με συνοδεύσει αύριο Σάββατο, το απόγευμα, να πάμε στην παρέλαση του Athens Pride....
Το φεστιβάλ υπερηφάνειας, για πρώτη φορά δεν γίνεται στην Κλαυθμώνος αλλά στο Σύνταγμα. Η παρέλαση δεν θα περάσει από το κοινοβούλιο, θα γίνει το φεστιβάλ μπροστά στην πόρτα του κοινοβουλίου. Με έναν πρωθυπουργό να έχει κάνει εξώφυλλο σε ένα gay περιοδικό», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.
Η στήριξη του Δήμου Βερύκιου στο Athens Pride ήρθε ως ευχάριστη έκπληξη και είναι προφανές ότι ο δημοσιογράφος επιθυμεί να αφήσει στο μακρινό παρελθόν τις κατηγορίες περί ομοφοβίας. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε και ένα πρόσφατο γεγονός που συνέβη στο σχολείο που φοιτά η κόρη του: «Συμμαθητής της Σοφίας στο Λύκειο, 16 χρονών, βγήκε σε εκδήλωση του σχολείου και δήλωσε πόσο υπερήφανος νιώθει που είναι gay. Είχε και τη στήριξη της σχολικής κοινότητας, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι δείγμα ότι πάμε μπροστά. Ενηλικίωση της ελληνικής κοινωνίας».

5 σχόλια:

  1. Ο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ ΒΕΡΙΚΙΟΣ Ο ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΒΕΡΙΚΙΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕ μπροστά επειδή ο πιτσιρικάς δήλωσε πούστης. Κατά διαόλου πάμε όχι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψαξτε Να Βρειτε Γιατι Το Εκανε...Ηπιε Για Να Το Πει η Ηπιε Και Εκδηλωθηκε ? ? Πιστευω Οτι Γρηγορα Θα ΜΑΘΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive