Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΣΕ "ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει τις τελευταίες ημέρες το Μενίδι με τους κατοίκους της περιοχής να πραγματοποιούν καθημερινά πορείες διαμαρτυρίες προς τον καταυλισμό των γύφτων και να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις και τους τσιγγάνους της περιοχής να προειδοποιούν ότι δεν θα διστάσουν να απαντήσουν με τα όπλα αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίον τους...
Αποτέλεσμα εικόνας για Εμπόλεμη ζώνη το ΜενίδιΟ θάνατος του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα μετά από άσκοπους πυροβολισμούς γύφτων έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση στην περιοχή η οποία μέρα με τη μέρα κλιμακώνεται.

Χθες για τρίτη ημέρα έγιναν σοβαρά επεισόδια στην περιοχή με πετροπόλεμο, βόμβες μολότοφ και χημικά. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Εμπόλεμη ζώνη το Μενίδι
Εκατοντάδες κάτοικοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση και στην πορεία διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητας και παραβατικότητας των γύφτων που είχε καλέσει ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.

Όταν η κεφαλή της πορείας έφτασε στις γραμμές του τρένου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Κύπρου, διμοιρίες των ΜΑΤ διέκοψαν την πορεία της. Αμέσως υπήρξε αντίδραση από ομάδα πολιτών, που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και εκείνοι τους απώθησαν με χρήση χημικών.



Η ένταση στη συνέχεια μεταφέρθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου, καθώς στην πορεία μπήκαν και ομάδες κουκουλοφόρων, πετώντας πέτρες και μολότοφ στα ΜΑΤ, που βρίσκονταν έξω από τις γραμμές.



ΓΥΦΤΟΙ: Θα πάρουμε τα όπλα 
Αποτέλεσμα εικόνας για Εμπόλεμη ζώνη το Μενίδι
Οι γύφτοι στο Μενίδι ζητούν δίκαιη αντιμετώπιση από κατοίκους και αστυνομία, αλλιώς τα όπλα που κρύφτηκαν αρον αρον, σε χωράφια και σε κρύπτες όπως αποκαλύπτουν ρομά, θα ξεθαφτούν...!
Αποτέλεσμα εικόνας για Εμπόλεμη ζώνη το Μενίδι
«Είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε. Είμαστε οπλισμένοι. Έχουμε όπλα και καραμπίνες. Όποιος θέλει ας έρθει τους περιμένουμε» απαντούν οι Τσιγγάνοι του Μενιδίου μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα του ΑΝΤ1 εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι κατηγορούνται όλοι ανεξαιρέτως. «Να μην καούν και τα χλωρά μαζί με τα ξερά» λένε ζητώντας να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο ένοχος που πυροβολούσε άσκοπα με συνέπεια να σκοτωθεί ο μικρός μαθητής. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive