Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ-Τρόμος πάλι στο Λονδίνο: Βαν παρέσυρε πεζούς έξω από τζαμί - Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δέκα τραυματίστηκαν όταν ένα βαν έπεσε πάνω σε περαστικούς κοντά στο τέμενος του Βόρειου Λονδίνου, ενώ το περιστατικό αυτό, διερευνάται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας...
 Οι πρώτες εικόνες μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο – Συνελήφθη ο οδηγός του βαν  «Υπάρχει ένας νεκρός από το περιστατικό αυτό» ανέφερε σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία, που ανακοίνωσε επίσης, ότι οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία, ενώ άλλοι δύο άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο του περιστατικού.  Ο 48χρονος οδηγός που απομονώθηκε από το πλήθος, συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και θα εξεταστεί από ψυχιάτρους.  Το περιστατικό αυτό, εντοπίζεται ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση από την αστυνομία, σύμφωνα με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.  Οι πρώτες αντιδράσεις των Μέι και Κόρμπιν   Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι δήλωσε ότι οι σκέψεις της είναι με αυτούς που τραυματίστηκαν από το περιστατικό της επίθεσης, όταν ένα μικρό φορτηγό βαν έπεσε σε άτομα κοντά σε τέμενος στο Βόρειο Λονδίνο.  Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε “απόλυτα συγκλονισμένος” από το νέο αυτό περιστατικό της επίθεσης στο τέμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive