Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Έτσι κυκλοφορούν για δείπνο οι "αιμοσταγείς δικτάτορες"...όπως ο Ασαντ

Με την οικογένειά του (τη σύζυγό του Asma και τα τρία του παιδιά Hafez, Karim και Asien) δείπνησε χθες βράδυ για το Ραμαζάνι ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ" σε εστιατόριο της Δαμασκού! Κι ο "χασάπης Άσαντ", μεταξύ πολλών άλλων είναι ένας "άπιστος Μουσουλμάνος", όπως ισχυρίζονται οι ιμάμηδες του παιδόφιλου μονάρχη Σαούδ και το "ισλαμικό κράτος"...... Τόσο η σύζυγός του Άσμα, όσο κι η κόρη του Άσιεν προκαλούν τους "ισλαμιστές" μιας και δεν φοράνε καν μαντίλι.
Προχθές επισκέφθηκε μόνος κι οδηγώντας το αυτοκίνητό του έκθεση της Δαμασκού, ενώ η Αντουανέτα Τζανακόπουλος πάει για αναψυχή (από την πολλή εργασία για να μας σώσει η λούγκρα) και πρέπει να του πληρώνουμε δύο ασφαλίτες μαζί με την αφεντομουτσουνάρα του, για την προστασία του: Ποιος πρόεδρος χώρας μπορεί να κυκλοφορεί έτσι... ...και μάλιστα σε χώρα που 6 ολόκληρα χρόνια δέχεται χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση, καθημερινές μάχες;
Τη αγάπη έχει ένας λαός γι' αυτόν τον ηγέτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive