Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ! Σε στενό κλοιό ξένη ΜΚΟ για σχέσεις με τους τζιχαντιστές

sinagermossssss
Συναγερμός σε Αμερικανικές και Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες- Προωθεί υπόπτους για τρομοκρατία από τα ελληνικά νησιά σε χώρες της βόρειας Ευρώπης. ΣΕ ΚΛΟΙΟ βρίσκονται οι διαχειριστές μιας ΜΚΟ Σκανδιναβικών συμφερόντων, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στα νησιά του Αιγαίου....
  Ελληνικές και Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, έχουν μαρκάρει στην κυριολεξία τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, μετά από πληροφορίες για τη βοήθεια που προσφέρουν σε ύποπτους για τρομοκρατία.   Καλά πληροφορημένη πηγή, αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ, προωθεί υπόπτους για σχέσεις με τον ISIS σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.   Η ίδια οργάνωση συνδέεται με χρηματοδότες από τον αραβικό κόσμο και γι΄ αυτό έχει στοχοποιηθεί από τα κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.   Στα νησιά, έχει σημάνει συναγερμός, μετά τις εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας.   Η ανακατάληψη της Ράκα, που είναι ζήτημα χρόνου, αναμένεται να προκαλέσει μετακινήσεις χιλιάδων Τζιχαντιστών από την Συρία και το Ιράκ, στις χώρες της Ευρώπης.   Οι Τζιχαντιστές θα παριστάνουν τους πρόσφυγες, για να μπορέσουν να φύγουν από την Συρία και το Ιράκ, όπου έχουν διαπράξει φρικαλεότητες και τώρα τρέμουν για τα αντίποινα.   Γι΄ αυτό ελληνικές και αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, επιδιώκουν να θωρακίσουν τις πύλες εισόδου, που είναι τα νησιά του Αιγαίου.   Οι ελληνικές αρχές έχουν στα χέρια τους βάση δεδομένων με δεκάδες χιλιάδες υπόπτους, οι οποίοι θα συλληφθούν σε περίπτωση κατά την οποία επιχειρήσουν να φτάσουν στα ελληνικά νησιά, παριστάνοντας τους πρόσφυγες.   Με δεδομένο ότι στην Τουρκία οι έλεγχοι είναι ανύπαρκτοι και κάποιοι παρακρατικοί μηχανισμοί αναλαμβάνουν να προωθήσουν τρομοκράτες στην Ευρώπη, το μεγάλο βάρος πέφτει στην Ελλάδα.   Οι έλεγχοι θα είναι πλέον εξονυχιστικοί, ενώ πρόκειται να περιοριστεί ο ρόλος που διαδραματίζουν κάποιες ΜΚΟ.   Στην ίδια κατεύθυνση αναμένεται η απέλαση, ή ακόμα και σύλληψη των υπευθύνων της ΜΚΟ, Σκανδιναβικών συμφερόντων, την οποία οι Αμερικανοί θεωρούν βαποράκι του ISIS.   Προβληματισμός επικρατεί στα κλιμάκια των ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών για το ενδεχόμενο αντιμετώπισης κύματος μεταναστών, μετά τις εξελίξεις στη σύγκρουση των Τζιχαντιστών με τις δυνάμεις της συμμαχίας.   Με δεδομένο ότι δεν εμπιστεύονται την Τουρκία, η οποία επιχειρεί να παίξει δικά της παιχνίδια στην περιοχή και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει τα εκατομμύρια των εγκλωβισμένων προσφύγων, ως απειλή για την Ευρώπη.   Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι αναμένεται θερμό, αφού θεωρείται δεδομένη η αύξηση των προσφυγικών ροών, μετά τη διαφαινόμενη ήττα των Τζιχαντιστών στην Συρία, αλλά και τις κυρώσεις με τις οποίες απειλούνται οι αραβικές χώρες, που ενισχύουν έμμεσα ή άμεσα την τρομοκρατία.   Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες, αντιμετωπίζουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive