Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Αφροδίτης Μάνου για Σόιμπλε: Έγινε παραπληγικός γιατί είναι παράφρων και σαδιστής

Αποτέλεσμα εικόνας για Σόιμπλε ναζι
Στην αφαίρεση μιας ανάρτησης της γνωστής τραγουδίστριας Αφροδίτης Μάνου προχώρησε το Facebook, η οποία και καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Σόιμπλε. Η κ. Μάνου έγραψε χαρακτηριστικά ότι είναι παραπληγικός και αυτό δεν τον αθωώνει διότι είναι «παράφρων και σαδιστής πολιτικός...
που έγινε παραπληγικός γι’ αυτές του τις ιδιότητες από κάποιον που θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε».
Η κ. Μάνου χαρακτήρισε επίσης ως «Αδόλφο» τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ. και ως «λαομίσητο παραπληγικό» και δεν τον κατατάσσει καν στους ανθρώπους.
Η ανάρτηση πριν αφαιρεθεί:
(πηγή: AthensVoice)

2 σχόλια:

  1. Το ΦΒ της εκοψε την αναρτηση αλλα δεν της κατεβασε το προφιλ ως οφειλε διοτι η μανταμ ειναι συριζαια,επομενως "πολιτικα ορθη".Οσο για τις υβρεις προς Σοϊμπλε,ειναι ιδιοτητα των κομπλεξικων ατομων-σαν την συντροφισα Μανου-που αφου δεν μπορει να εξυβρισει τον γελοιο υποτακτικο της Μερκελ πρωθυπουργο,ξεσπαει στον Σοιμπλε που υπερασπιζεται τα συμφεροντα της χωρας του(της...ταξης του ειπε η συριζοκομμουνα του Λυκαβηττου!).Ειναι ευκολο στο ραγιαδισταν να εισαι κομμουνιστης, να λες και να κανεις οτι γουσταρεις χωρις επιπτωσεις,οσο συνεχιζεται η μαρξιστικη κυριαρχια στη χωρα,δεν υπαρχει ελπιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν φταίν οι γερμανοί,αλλα οι εδώ υποτακτικοί τους στα κόμματα και ο λαός που τους ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive